Reklama

Reklama

The Battery

  • Austrálie The Battery (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bývalí hráči baseballu, Ben (Jeremy Gardner) a Mickey (Adam Cronheim), podnikají cestu napříč pustou Novou Anglií. Drží se vedlejších cest a lesů, aby se vyhnuli rušným městům a obcím, kde rozhodně není bezpečno. Aby přežili, musí také překonat vzájemné osobnostní rozdíly. Ben vyznává divoký, nezákonný a kočovný životní styl, zatímco Mickey není schopen přijímat drsnou realitu v novém světě a touží po věcech, které kdysi považovali za samozřejmost - postel, dívka, a bezpečné místo k žití. Když se Mickeymu podaří zachytit rádiový přenos ze zdánlivě prosperující chráněné komunity, nic ho nezastaví, aby ji našel. Přestože jim bylo jasně řečeno, že nejsou vítáni. (FFilipCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nenáročná postapo zombie pohodovka. Hlavní hrdinové (a v podstatě také skoro jediní herci) jsou perfektně vybráni a role jim sedí jak prdel na hrnec. Obzvláště Jeremy Gardner se mi hodně líbí a už se těším na další jeho roli. Co říci na závěr. Nečekejte žádnou bombu, ale je to kvalitní béčková zombie podívaná. PS: Užijte si "zombie honičku" :D ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Skvelá inovačná zombie indie nezavislárňa. Prvá polovica je iba road movie kecáčka, s dobrým soundtrackom, ale v dalšej polovici sa to zasekne a s pohodovej radoby komédie sa stáne psychologický zombie komorňak. Remeslo s takým rozpočtom je odvedené na výbornu, ale večšina vecí je bohužial "mimo kameru"- a to všetky veľké udalosti, alebo zombie rubáčky. Ale spokojnosť, naozaj po dlhej dobe, horor, ktorý bavil. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Jeremy Gardner je můj nový hrdina. O filmu jsem předem nic nevěděl, promítání bylo naslepo a úvodní scéna nasvědčovala nějaké nezávislé drama o jakési ztracené existenci. Když ale skončila, už jsem měl naprosto jasno. Takhle se mi do vkusu a nálady dlouho nic netrefilo. Pro každého kdo má rád prosluněné roadmovie, kdo se někdy ocitl v situaci, kdy se absolutně všechno podělalo a po ruce zbyla pouze láhev alkoholu a kamarád v podobném srabu. Pro každého, kdo je schopen problémy valící se ze všech stran řešit lehnutím si do trávy a pozorováním pohybujících se mraků. Pro ty, kteří si alespoň jednou položili otázku: "Jak je vůbec reálně možné, aby se mi něco takového stalo?". Pro milovníky absurdního humoru, písničkových soundtracků a zejména pak osamoceného tancování v obýváku. No a pak pro ty, kteří si standardně uprostřed konverzace uvědomí, že jsou nejspíš asi z úplně jiného světa. Blíže k realitě než se na první pohled může stát. Fascinovalo mě, jak se z lehké sluneční komedie často stávalo psychologické drama, z kterého mrazilo více než z leckterého hororu. Prosím sequel. // 90% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci "jiných" zombie filmů je to určitě zajímavý projekt kterým si tvůrci ostudu neudělali, ale jako celek mi to nic moc nepřineslo. Fajn herci, fajn hudba, fajn scénář(přirozený, nesnažící se být cool), dramatický oblouk minimální, tempo místy smrtelně pomalé(to není vypichování něčeho negativního-prostě jen fakt). Sympatické, fandím tomu, ale více než 3 nedám. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Pokud vám přišla Cesta jako roadmovie se zběsilým spádem, u Exit Humanity jste se nestíhali nadechnout a Refnova Barbara vnímáte jako akční fantasy, tak jste právě narazili na film, jehož tempo můžete charakterizovat jako pohodové. Průměrný divák (kam se řadí i moje maličkost) u toho bude chcípat nudou a to vůbec nemluvím o minimálním ději, kdy se dvojice pitomců motá od ničeho k ničemu a nakonec se zavřou na půl hodiny v autě. A teď budu bez uzardění spoilerovat - pokud čekáte jakékoliv vysvětlení čehokoliv nebo snad nějaký konec, nedočkáte se. Zombie žvanírna bez začátku a bez konce. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Film vyhrál diváckou cenu na třech žánrových festivalech. (Rob Roy)
  • V rozhovoru, který ve vysílačce zachytí Ben (Jeremy Gardner) a Mickey (Adam Cronheim), se jeho účastnící baví mimo jiné o filmu Chvění (1990) s Kevinem Baconem. (korbitch22)
  • Ve scéně v autě byla v láhvi s nasbíranou tekutinou pravá moč. (Zorlac)

Reklama

Reklama