Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Antonio, štát Texas. Telá príslušníkov rôznych drogových kartelov sú nájdené zavraždené, znetvorené a zbavené všetkej krvi. Nekompromisný agent protidrogovej jednotky Carlos Seguin (Erik Estrada) zistí, že hrozné vraždy má na svedomí svorka netvorov, ktoré zodpovedajú smrtiacim predátorom známym z miestnych legiend. Carlos sa spolu so svojou novou horlivou partnerkou Tracy Taylorovou (Julia Benson), svojhlavým synom Tommym (Jorge Vargas), s ktorým už dávnejšie dobre nevychádza, a ďalšími obyvateľmi mesta musí postaviť proti krvilačným príšerám a čeliť im v zúfalej bitke pri múroch slávnej pevnosti Alamo. (Incantator)

(více)

Recenze (40)

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Z určitého hlediska (nejlépe s hladinkou alkoholu v krvi) vlastně dobrá parodie na fantasy horory, avšak neúmyslná, proto bez pardonů odpad s děravým (ne)dějem, s katastrofálními herci (lze-li to vůbec nazývat herectvím) a hrozivě lacinými triky, které lze jeden z uživatelů trefně nazval pixelovými. Prostě SyFy "céčko". ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mě tyhle "horory" od SyFy baví! A v kombinaci se zajímavými českými překlady... Nejdřív Mutantní krokodlaci z bažin, a pak se mi povede zhlédnout Texaské vraždící zrůdičky. A umíral jsem smíchy. Je to ještě zábavnější, než krokodlaci, triky jsou ještě horší, čupakabry jsou fakt vtipné (nejprve není schopna ucítit dvě holky pod stolem, kor když má jedna ještě ruku od krve a v zápětí je z ní hotový čmuchací policejní pes), úmrtí bizarní... Ten odpad je jen z principu, protože to je nechutně natočený, triky jsou odporný, postavy blbý, všechno nelogický (čupakabry umí otevírat dveře, děvčata běží do školy do uzavřený místnosti, místo aby vylezla někam na střechu nebo tak), herci jak prkna, ale... Za to jak mě to pobavilo si to zaslouží hvězdy tři. Kašlete na komedie a pusťte si tohle, pokud potřebujete zlepšit náladu. Tenhle film je ideální na zlepšení nálady, večírky, a tak. Ale jestli se chcete bát, tak jděte o dům dál (i když myslím, že i samotný název naznačuje, že se bát nebudete :D). ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohohle braku jsem málem brečel. Mám rád zvířecí béčka a většinou je i nadhodnocuju ale tohle ani nešlo. Nejenom že příběh je naprosto stupidní a tak trochu jsem čekal spíše historickej horor ale on se prakticky mohl vyskytovat kdekoliv a bylo by to jedno. On tenhle film dokáže vyvolat i křeče protože tenhle film je fakt kravina. Jediná věc co mě udržela byly scény se samotnou Čupakabrou ale i tak to je málo. Od režiséra zábavného Ice road terror bych čekal daleko více. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční horový příběh, který má spád, atmosféru a švih. Čupakabra, tajemné stvoření napadající v širém okolí vše živé. Děj snímku z prvu začíná jako obyčejné krimi. Jsou nalezena mrtvá rozdrásaná těla a tak probíhá rutinní vyšetřování až do odhalení původců těchto činů. A vše se rázem změní v divoký hon, kdy není jisté, kdo bude výtězem. Snímek by celkově nebyl vůbec špatný, nebýt na dnešní dobu velmi nekvalitních pixelových Čupakaber. Vyobrazeni nejsou špatně, ale jejich pochyby jsou jako z PC hry na přelomu 90. let. Ne, to už opravdu takto do očí bijící nereálné oživení vymodelovaných zvířat nikoho nenadchne. Tvůrci z nedostatku peněz použili velmi starý software , který nepřekoná dnešní možnosti. A my bohužel takovýto výtvor už nepříjmem. Škoda. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Čupakabra je nízkorozpočtová tragédie, ve které se prohání jeden Mexikán v kožené budně s brokovnicí v ruce na motorce jako Arnold v TERMINÁTOROVI. Jenže tu nelikviduje dokonalé stroje z budoucnosti, ale příšerně zpracované čupakabry. Spíš než čupakabry vypadají jako poskakující skalpované hyeny a ty menší připomínají skalpované čivavy. Kromě toho všeho je to ještě strašná nuda. [297. hodnocení, 38. komentář, 11%] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v San Antoniu v americkém státě Texas. (Terva)

Reklama

Reklama