Reklama

Reklama

Dansai bunri no Crime Edge

(seriál)
  • Japonsko 断裁分離のクライムエッジ (více)
Promo 2

Epizody(13)

Diskuze

Kontractor

Kontractor (hodnocení, recenze)

Well done, well done. Anime o malém Pepíkovi, který od kindergarden ulítával na muzikálu od Miloše Formana, aby následně zjistil, že jeho filie je vlastně geneticky, rozuměj rodově, předávaná vlastnost s jejíž pomocí může přefiknout jakéhokoliv bídníka, beataře nebo kohokoliv jiného s podivním sestřihem. A abych nezapomněl...je zde i Sapho z Lesbu..tedy malá zacuchaná opičí lolita, která si přes tu spoustu chlupů, nevidí do pusy a proto logicky šišlá. Jak říkám: Dobrá práce! 

Uživatel Larky smazal svůj příspěvek.

Uživatel Larky smazal svůj příspěvek.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

mamlas1

:-D Hele ty MAMR..LASI :-) Pokud by mě tu "okřikl" nějaký znalý a konstruktivní kritiky schopný jedinec s bohatou historií komentářů a hezkou analýzou v nich, ani nešpitnu.

Ale pokud mi tu někdo říká "pokud se ti to nelíbí, tak to nekomentuj" a sám dává JEN 5***** nebo ODPAD, je schopen dát Kotoura-san / BlackRockShooter nebo zde Dansai Bundri no Crime Edge 5 hvězd a Červenému trpaslíku 1 hvězdu... :-D Musím říci, že jsi mi právě dopřál výrazného odpoledního pobavení, už dlouho jsem se takhle nad někým neusmál :-)

 

Děkuji TI tedy za komentář, ale musím odmítnou :-) Komentovat to budu (dle mého chtíče) dál a tak, jak sám budu chtít.

 

Zrovna předevčírem jsem se koukal na poslední episodu a je to tak neuvěřitelně a přitom úchvatně nezábavné a hrozné, že jsem to sem musel přijít napsat. :-)

Postrádá to jakýkoli ucelený příběh, logiku (vraždí se tam jen zbraněma), střídá se tam hrozně blbě grafika, hlavní hrdina je zas takovej ten morální hrdina (už i Naruto říká lepší hrášky...), pouhé vlastnictví nůžek, které používá viditelně pár let, ho za posledních pár dní změnili chvilkově ve vraha, který rád prostřihává lidem maso. Kdo ví proč z něj udělali atleta a jeho láska ke všem vlasům se omezila k "lásce" jen k jednomu druhu. Stále dorůstajícím.

Totálně končím a už se nebudu koukat :-) Dejte vědět, jak to "skončilo", ale dovedu si to představit. Hlavní hrdinka a hrdina budou mít krizi, při té se hrdinka vzdálí a bude jí někdo (opět, ale o mnoho víc) usilovat o život, hrdina popadne nůžky a prostříhá se mrtě oponentama za vysvobozením své lásky. Nakonec porazí jednoho z nejnebezpečnějších uživatelů "killer weapons" a skončí to nějakým úsměvem a slibem, že spolu už budou na věky.
No, třeba se pletu...

na příspěvěk reagoval Larky

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Hmm, mamla1 5*, JackStrange 4* po 3 dílech seriálu, který je dle mého o ničem. Zvláštní. Přemýšlím, zda se posunuly meze hodnocení, resp jaké jsou jejich nároky na 5* dílo, nebo jestli je to opravdu tak dobré a já se unudil k smrti "chybně"...

na příspěvěk reagoval mamlas1

Reklama

Reklama