Runestone

USA, 1991, 105 min

Willard Carroll

David Newman

Skvělí film.(4.11.2009)

Výborné hororové béčko, ktorého sa vôbec nemusíte obávať. Vo svojej váhovej kategórii patrí medzi tie kvalitnejšie. Najvyššie hodnotenie mu však uniká kvôli minimu gore, čo zamrzí hlavne pri B filmoch s takýmto námetom, ktoré vo väčšine prípadoch nemajú tendenciu sa štítiť krvavostiam. Škoda. Ale tak či tak, som milo prekvapený.(20.2.2011)

• pend

Laciný snímek, pár lekacích scén, jinak ovšem nudný film.(13.5.2007)

• M.Myers

Tak takovou hovadinu jsem dlouho neviděl. Vzkaz pro všecny normální lidi: tomohle se obloukem vyhněte!!(28.11.2007)

• Lewaso

Rádoby tajemný film plný postav vytrhaných z mytologie a účelově do příběhu nalepených vteřinovým lepidlem. Když pak člověk doskáká po oslích můstcích do konce, dočká se vyčpělého nemastného a neoriginálního závěru. Konec špatný - všechno špatné...(16.10.2007)

Zvláštní celkové hodnocení tohoto filmu. Mi se zase tak špatný nezdál. Třeba jen postava Hodináře v podání Alexandera Godunova byla docela nečekaná. Viděl jsem film mnohokrát a nikdy mě nezklamal.(21.12.2007)

• Muso

Typický béčkový horor. Príšera ktorá vraždí len preto, aby vraždila. Policajt, ktorý je závislý na cukríkoch PEZ a v každej vete musí povedať slovíčko kurva. Občas ma pobavili vtipné scény ako napr.keď sa fízel napichnutý na nejakom trojzubci začne prežehnávať, alebo keď tajomný blondín sekne do príšery požiarnickou sekerou a povie: stálo to za pokus:-! Za tých pár momentov však určite nestojí pri tom takmer 2 hodiny sedieť.(26.11.2007)