Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

Zick01 

všechny recenze uživatele

Začátek ujetá sranda, která se někomu líbit bude a někomu ne, postupně se rozvíjí do příběhu, kde si říkáte, že už víte jak to dopadne a ono ejhle. Mno, když nevíte na co koukat, mrkněte klidně na tohle. Není to úplně přiblblá jihoamerická telenovela a na konci pak budou dávat předcházející scény z filmu větší smysl... u mě za 3* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prvoplánově předvídatelná sombrero dramedie, která mění barvy jako chameleon v nejlepší formě. Laciná komedie, rodinná komedie, dramatická komedie, pohodová komedie, emoční komedie….bohužel vtipná komedie skoro vůbec. Ale nakonec i z toho Eugenio Derbeze se vyloupl docela sympaťák…i když odstartoval jako ta nejstupidnější kopie Davida Spadea….takže nakonec asi nejvíc na takovou tu lacinější pohodu. ()

Reklama

klaranapoli 

všechny recenze uživatele

Wow, konečně dobrej film bez typického amerického kliše typu máma se vrátila, zamilovala se do táty a žili šťastně až do smrti bla bla bla. Tohle mělo spád. Chvílema si myslíte že víte co vás čeká a najednou je to zase jinak. No super. I když zrovna nemusím tyhle rodinné filmy, ale poplakala jsem si. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko prostoduchá komedie, která lehkomyslně prostřídává dokonale padnoucí fórky s lacinými a trochu infantilními šprýmy, aby se s ubíhajícími minutami oproti všem předpokladům přetavila v pravověrné drama, jehož pointa je jako rána na solar - tvrdá a nekompromisní. Teprve potom dostanete šanci docenit láskyplnou Valentinovu výchovu ... a hloubku jeho vztahu k malé Maggie. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

A já si myslela, že jeden motiv k dramatu postačí. Tady se toho sejde tolik, že by se s tím normálně vystačilo na pět filmů, kdyby každý ten dramatický prvek, který má být životměnící, měl mít vlastní sequel. Ale co ta délka? Vzhledem k tomu, co všechno by se tam dalo ještě zapravit, tak jako jo, dobrý, tož ale po návratu Julie to jde spíš z kopce. Než aby se člověk pomalu začínal cítit emocionálně, tak spíš myslí na to, jak by někomu pořádně napráskal. Hlavně té dějové lince. Něco tak otravnýho se jen tak nevidí. Co můžu připočítat k dobru je to, že se nesklouzlo k úplný sentimentálnosti, né že by se ta komedie nějak zvlášť projevila, ale ze začátku slušný náběh. Není blbý, když zase zmíním tu délku? Když ono to je fakt nějaký táhlý. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama