Reklama

Reklama

Cestou z pohřbu se oceňovaná reportérka, která se velmi zajímá o případy sériových vražd žen, stane účastnicí dopravní nehody. Po probuzení z kómatu trpí ztrátou paměti a chování jejího manžela ji utvrzuje v tom, že právě on je tím sériovým vrahem... Daria Valdez Morrowová je úspěšnou a oceňovanou televizní reportérkou. Velmi ji zajímají brutální vraždy žen, které jsou, podle důkazů, dílem sériového vraha. Když náhle zemře její tchýně Barbara, vezme si pár dnů volna na pohřeb, a aby byla oporou svému milovanému manželovi Samovi. Na pohřbu se objeví Samův nevlastní bratr, což Sama natolik rozruší, že na zpáteční cestě z pohřbu nezvládne řízení a vybourá se. On sám má jen pár oděrek, ale Daria je v kómatu a nikdo neví, kdy a zda se z něho probudí. Když se tak stane, Daria trpí retrográdní amnézií. Nemá žádné vzpomínky, neví, ani kdo je ona sama. Tento stav může trvat dny, týdny, ale i měsíce. Lékař je nabádá, aby byli trpěliví. Je z nemocnice propuštěna a nepoznává ani dům, ve kterém žila. Za pomoci manžela Sama a nejlepší kamarádky z vysoké školy Sary pomalu získává informace o tom, kdo vlastně je. Její kolega a šéf Aaron Banfield jí domů donese DVD s nahrávkami jejích reportáží v naději, že si brzy vzpomene a vrátí se do práce. Daria zjišťuje, že ještě než se seznámila se Samem, odhalila, že jeho bohatý otec, který se rozhodl vstoupit do politiky, žil dvojí život. Kromě toho, že měl dlouholetý poměr se Sophií Summerfieldovou, měl s ní i nemanželského syna Randyho, nyní již dospělého, 25letého muže. Jeho žena Barbara tento poměr ustála a manželství zůstalo zachováno. Nicméně po nějaké době Sophia, která Darie svůj poměr k ženatému muži přiznala a mluvila o něm jen s velkou láskou, zmizela a nikdo ji nikdy nenašel. Randy odmítal, že by utekla, to nebyl její styl. Jednoho dne se Daria a Sam velmi sblíží, ale následujícího rána vyslechne Daria za zavřenými dveřmi Sama, jak říká, že je vrah a má na rukou krev. V tu chvíli dostane z manžela strach a začne pátrat. V jeho pracovně najde ukrytý náhrdelník, který měla Sophia na krku, když s ní Daria dělala rozhovor. A když se Sam vrátí z běhání v parku a má na rukou krev, je ještě více rozrušená. Sam jí tvrdí, že upadl a odřel se. Když však Daria ve zprávách uslyší, že ve stejném parku byla znovu napadena a brutálně zbita žena, je si jistá, že to byl Sam. Ve strachu utíká z domova a Sam ji pronásleduje... (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož u nás doma probíhal vánoční úklid, tak jsem prostě zapnul televizi a jediný film, který jsem neznal, byla tahle sračka. Film debilní jak ucpaná žumpa. Nechápu, že Casper Van Dien hrál ve Hvězdný pěchotě. I když...do toho béčka jeho ksicht docela padnul. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A kurva noha. Neskutečně lacinej a neoriginální thriller. Ten kdo psal scénář pravděpodobně ani neztratil paměť jako hrdinka filmu, ale spíš prodělal celkovou lobotomii když dokázal vůbec něco takovýho sepsat. No a jméno Eric Roberts poslední dobou varuje. Začíná totiž fakt být téměř jistou zárukou kurevský (ne)kvality.10% ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Lituji promarnenych a pronudenych 87 minut meho zivota. Kez bych se venoval necemu vice smysluplnemu, napriklad lesteni me sady porcelanovych slonu. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Ve snaze na konci filmu diváka překvapit byla natočena totální kravina, u které hezky usínáte, a když se nakonec dozvíte pointu, máte chuť dát autorům pár facek. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Slabší Thriller, kde manželka po autonehode  strati pamät sa dostane opäť k životu a začne podozrievať vlastného manžela z vrážd žien 2* ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

S vypětím všech sil jsem dokoukal tento skvost a těšil se hlavně na přítomnost Armanda a Erica. Pan režisér a jeho první větší filmařský počin, opřený o jím napsanou knihu. Dále jsou koproducenty pořadu jeho manželka a sám velký herec Casper. Jinak co se týče dvou výše zmíněných postav, tak Armand vystupuje ve filmu třikrát asi tak na 2-3 minuty. A Eric v roli zahradníka se objeví taky třikrát, ale vždy jen na 5 vteřin. Herečka v hlavní roli Barbie Castro zde na ČSFD není ani uvedena, ale je těžce pracující žena a producentka, jak jsem zjistil na IMDb. Jinak obě herecká esa Casper a Eric mě začínají zajímat, protože v případě Erica účinkovat v několika filmech ročně je fakt záhul. Zatímco Casper stihne jen 3-6 filmů ročně, tak Eric např. v roce 2013 stihl účinkovat v 36 filmech a dvou seriálech. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

obdivujem tých čo ešte vydržia dosledovať takéto TV flákoty. Ja už to dokážem len celé preklikať za pár minút (prípadne sekúnd) (: Ináč kto bol vrahom, záhradník? (neklikol som na správne miesto LOL) ()

bicekz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, bohužel se dle mého názoru scénář trochu nepovedl. Mohl se udělat zajímavější a napínavější. Ačkoliv dramatickou část z pohledu hlavní hrdinky oceňuji a soucítím s ní, celý příběh se dá shrnout do 20 minut filmu a je zbytečné to takto natahovat. SPOILER - za mě nepochopitelný závěr - celou dobu pátrá se po sériovém vrahovi a nakonec je film uzavřen pouze tak, že manžel to není. A sorry, ale trapnou 15 sekundovou scénu s vrahem taxikářem vážně neberu jako vyřešení případu... ()

Reklama

Reklama