Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sama, univerzitního štvance a "machra přes umění" vykopnou z hodiny malování. Smůla! Ups! Těžký život umělce. Jeho kresby nahých žen sice nenadchly profesory, ale holky jsou na ně přímo žhavé. Po letech promarněných studiem se pokouší živit jako poslíček. Na koleji, kde se díky své práci octne, je krásných holek spousta. Sam potkává herečku, kariéristku, katoličku, zazobanku i nonstop-párty holku a pokouší se to řádně roztočit. Nebude to nijak lehké, je ale třeba někde začít! Která neodolá jeho přednostem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

Mire 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa celkom milý film, nič extra som od neho nečakal (pozrel som ho kvôli mladej Jennifer Morrison - chcel som ju vidieť kde hrala pred Housom :)), ale na pozretie cez bežné popoludie neurazí. Navyše spomínaná Jennifer Morrison (Annie) a tiež Erinn Bartlett (Hope) sú fakt veľké kočky. Odveci boli len niektoré scény s Holdenom a jeho časopismi, nafukovacou pannou atď. a tiež ten súboj s vystreľovaním šušňov (to bolo rovno nechutné). Čo ma ale "dostalo" bola scéna pri konci - zrazu je jedna z obyvateliek bytovky tajná policajtka, ktorá spacifikovala toho úchyla :DDDD Proste klišé aké svet nevidel. Ale inak hodnotím tento film pozitívne, 28% sa mi zdá veľmi málo. Videl som aj oveľa horšie filmy, ktoré som nevedel ani dopozerať. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dva roky po uvedení snímku ´100 sladkých holek´ se režisér a scénárista v jedné osobě vrátil k tématu a uvedl obdobný film pod názvem ´100 žhavých tygřic´. Hlavní postavou je tentokrát Sam a ve vztazích tápe podobně, jako Matthew v předchozím snímku. Věkově jsou postavy o něco výše, proto v názvu ty tygřice. Sam se mezi ženami snaží na sebe upoutat pozornost a opět u toho filozofuje. Jenomže už to nějak není ono. Celý děj je tentokrát poněkud mdlý, nepatřičný a vůbec ve své podstatě podivný. Zkrátka to tu už tak nefunguje a atmosféra se tím stává přeci jen již poněkud ponurá a naprosto bez zajímavosti. Každá myšlenka padá v nivěč a ono filosofování na téma charakterů a rozdílů mezi muži a ženami jsou spíše na obtíž. Bohužel, tento počin se Michaelovi už nepovedl. Oslovit diváky by však nějaké mohl, pokud by ale ještě neviděli ten předchozí. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak 100 žhavejch tygřic, jo? Áha. Já jsem schopnej dát filmu dvě hvězdičky jenom proto, že se vzadu po louce proběhnou dvě kozy, v případě mančaftu trenérky Laury ale budu pro jednou fér, protože ani všechna zvířátka dohromady si víc než jednu ránu z milosti nezasloužej. Jo a ten plájbój? Může bejt rád, že nejsem holka, jinak by to bylo za odpad. ()

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Myslím, že na ČSFD sa jedná o veľmi podceňovanú a zrejme aj nepochopenú teenage komédiu. Prvýkrát som ju videl už dávno a okamžite som odhalil jej skryté kúzlo. Je pravda, že s odstupom času už tento film vnímam o dosť triezvejšie a niektoré scénky mi neprídu až také vtipné ako keď som bol mladší, pravdou však je, že za tým množstvom prasačín a absurdných scénok sa skrýva hlboká myšlienka. Ako často sa stáva chlapom, že v honbe za jednou ženou, ktorá si toľko snaženia a energie ani nezaslúži stretnú inú, ktorá k nim pasuje podstatne viac. Myslím, že Američanom tento typ komédií celkom ide a pokiaľ by sa niekoľko sprostých scénok vystrihlo a naopak pridalo niekoľko tých povedzme romantických, hodnotenie mohlo byť lepšie. Napriek tomu si to aj s prihliadnutím na ostatné tunajšie hodnotenia tie slušné 3 hviezdy zaslúži už len za sympatickú trojicu hlavných hercov a vyššie spomenutú pointu. 55% ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Titul navozuje falešný dojem, že jde o film pro dementy, ale oni tomu pouze dementi z české distribuce vymysleli nový název. Jedná se o Girl Fever režiséra Davise a tématicky navazuje na jeho předchozích 100 sladkých holek. Není divu, že film se nelíbil, jedná se o vytříbenou komedii, která v rámci teeneagerské komedie originálně cituje ze všech možných žánrových klišé. Pravda, oproti Sladkým holkám to občas sklouzne k doslovnosti a sentimentu, ale pro změnu tu dostal hrdina rovnoceného kamaráda-prasáka, tvořícího nezbytný kontrapunkt k jeho romantickým snahám. Obávám se ovšem, že pro ty, keří hledali ty žhavé tygřice, to muselo být zklamáním. A ty, kteří by film ocenili, by jistě ani nenapadlo hledat v kalných vodách filmu pro teenagery. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Culver City a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama