Reklama

Reklama

Recenze (11)

hujerita 

všechny recenze uživatele

Zábava,zábava, a ešte raz jedna veľká zábava. Ak pristúpite na hru že sa žáner komédia vytratí cca tak po pol hodinke a objaví sa sem tam, tak vás čaká výborná akčná krimi komédia či čo to je. Ako to menilo žáner bol som naštvaný trochu, ale ani neviem ako a po chvíľke ma to prešlo a užil som si to. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Jížní Korea se opět slušně vyřádila a naservírovala nám slušnou Akční/Komedii,která exceluje hlavně v první polovině,druhá půlka ztrácí tempo,ale stále dobré. Něco málo k ději: Hlavní hrdina je obviněn s vraždy,kterou nespáchal a celý film utíká před policajty a vrahouny, jelikož je nemotorný, tak do všeho vráží,všude padá,nic mu nevychází,je to smolař a vtipných scén je dostatek, navíc je to solidně natočeno,kamera je perfektní a technická stránka silný nadstandard. Doporučuji. 75% ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Takže já jsem se nebavil ani vteřinu celého filmu. Nenávidím tyhle ztřeštěné ťing-ťong bláznivé hrdiny, kteří se mrskají, poskakují, není jim nic rozumět, nedělají nic logicky, přehnaně afektovaní, chvílemi až debilní. Tohle fakt nefunguje. Akorát to celý film velice narušuje a devalvuje na úroveň obyčejného béčka až céčka, pro otrlé povahy. Do toho samozřejmě ohraní přitroublí policisté, kteří nevědí co činí, něco na způsob FBI v korejské verzi a náznak příběhu či nějakého smíření otce a syna, které se naprosto vytrácí v celém tom zmatku. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jako píše sniper, i já mám radši temnější a drsnější provedení podobných filmů, kdy nevinný člověk utíká před policií, profi zabijáky a tak podobně. Ale nasmál jsem se mnohokrát, někdy i fungují emoce. Akce je hromada, pěší naháněčky, v autě, střílení a občas kontaktní dynamickej souboj. Se střihem problém není, spíš noc občas zamezí úplnou přehlednost. Bitky maj fajn choreografii, přestřelky prvotřídní ozvučení a Rko, naháněčky spoustu nápadů, spád a adrenalin. Tempo je zběsilé. A to, jakým způsobem hlavní postava vyjebává s tou organizací mě naprosto fascinovalo. Trénovaný zabijáci nestačí na profi runnera, kterej je opravdu kreativní a nenechá si srát na hlavu, mění obleky a je schopen při těch píčovinách dělat fajn xichty a řvát jak opice. Občas mu pomůže náhoda. Hudba je výborná, a těch několik postav (záporáci, reportérka, syn, inspektor či hacker) jsou zvládnutý a odehraný solidně. Potěší tradiční špičkovej audiovizuál a ani sebemenší náznak nudy. Plné hodnocení nedávám, protože ačkoliv jsem týpkovi fandil, přeci jen mám raděj to temnější provedení, kde i hlavní postava je nějak schopnej bojovat, nebo střílet, ale neříkám že je to mínus toho filmu, takovej už mám já vkus. Nemám nějak velké výhrady vůči filmu... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá akčná krimi komédia. Má vydarený príbeh o bývalom menšom zločincovi, ktorý teraz chce žiť len slušným životom a tak sa po nociach živí ako taxikár a snaží sa čo najlepšie vychádzať so svojim synom, čo mu ale moc nejde, keďže syn mu jeho minulosť nevie odpustiť. Ale všetko sa zmení, keď ako taxikár prijme klienta, ktorý mu ponúkne veľký obnos peňazí, no už čoskoro ho nájde mŕtveho a hlavným podozrivým sa stane práve on. A tak musí unikať nielen pred políciou, ale aj zločineckou organizáciou, ktorá má muža na svedomí a aj s pomocou syna sa snaží celú situáciu vyriešiť. Spracovanie je celkom slušné, dej očakávane neprinesie nič výnimočné, ale aj tak mi po celý čas prišiel dostatočne zaujímavý, pričom sa navyše to hlavné začne diať už po chvíli. Hlavný hrdina si ma získal prakticky okamžite, hlavne sa mi páčil ten jeho netypický prístup, keďže som mal často pocit, že svoj útek si skôr užíva, než aby sa obával, bavil ma vzťah so synom, osviežia to aj postavy vyšetrovateľa a novinárky a určite musím pochváliť výbornú dynamiku filmu, vďaka ktorej tie dve hodiny prejdú veľmi rýchlo. A sadol mi aj celkový prístup, spočiatku sa to nesie v úplne humornom duchu, v druhej polovici to už trochu zvážnie a nájde sa aj pár dramatických momentov, ale aj tak tú odľahčenosť stále cítiť, hlavne na správaní postáv. Akcie je tu dosť a páči sa mi. Tvoria ju hlavne naháňačky, ktoré sú slušne natočené, dynamické a nadmieru rozmanité, keďže tu nechýbajú automobilové a pešie naháňačky, ale potešia aj rôzne doplnky ako bicykle a chválim aj plno príjemne uletených momentov, ako skok bicyklom, zachytenie sa kamióna, scéna v betóne a viacero iných. A okrem toho nechýba ani nejaká tá streľba, prípadne krátky súboj. A čo sa týka humoru, síce nejaké výraznejšie vtipné situácie sa tu moc nenájdu, možno len klasická scéna na policajnej stanici, ale to mi vôbec neprekáža, tá odľahčená atmosféra a prístup hlavnej postavy mi to vynahradili. Herecké obsadenie je veľmi dobré, môj obľúbený Shin Ha-Kyun v hlavnej úlohe sa tu hodí skvelo, tradične nesklame ani vyšetrovateľ Kim Sang-Ho, ale bavili ma aj postava syna, novinárky, nového pomocníka alebo výborní záporáci. S réžiou a technickou stránkou som nadmieru spokojný, slušná vizuálna stránka, dobrá atmosféra a výborné tempo, tu nemám väčší problém. Síce skôr ocením seriózne útekové filmy s drsnejšou akciou, ale ani Running man ma nesklamal, dobrý príbeh, slušná akcia, výborné postavy a nadpriemerný vizuál, určite sa oplatí pozrieť. 75% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Do této doby vůbec první jihokorejský snímek, jehož investorem je ryze zahraniční společnost. Filmové studio 20th Century Fox se zasadilo o komplexní financování celé výroby filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama