Reklama

Reklama

The Mad Doctor

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie / Horor
USA, 1933, 7 min

Režie:

David Hand

Hrají:

Walt Disney

Obsahy(1)

Myšák Mickey se uprostřed sychravé noci probudí a zjistí, že jeho pes Pluto zmizel a tak se vydá po jeho stopách. Dorazí až k temnému zámku profesora, který zde provádí experminety na zvířatech a proto Pluta odtáhl. Mickey se i přes spoustu nástrah snaží Pluta zachránit. (anyonecek)

Recenze (12)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Mickey Mouse usíná a má hrozný sen o tom, že jeho milovaného psa Pluta unáší šílený vědec, aby ho, chudáka, zkřížil se slepicí. Mickey ho pronásleduje až do jeho tajemného hradu plného kostlivců, nástrah a tajných pastí. Mickey s nimi svádí urputný boj aby Pluta osvobodil. Úžasně jsem se bavil u dokonalých gagů, které umožnila především tělesná konstituce kostlivců a vynalézavé pasti. Velice nápaditá groteska plná úžasných gagů a triků, od kterých by se mohly kreslené filmy učit ještě dnes! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Dost temný Mickey. Taky téma genetického křížení není obvyklým hnacím motorem většiny pohádek. A dostala mě brečící slepice. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Pokus zkřížit Pluta se slepicí nevyšel, protože se to Mickeymu jenom zdálo. No, kdyby ne, chtěl bych vidět, jak by se z osidel šíleného doktora vysekal. Škoda. Nádherně temný animák, který opět jenom potvrzuje (nejen mou) větu, že bývaly doby, kdy Disney za něco stál, než to celé pohřbil Sněhurkama a Bambim. A bývala to po čertech zábava. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

85% - Skvěle vyvedená, hororově laděná disneyovka, v níž musí Mickey bojovat s přesilou kostlivců, aby se dostal do laboratoře šíleného doktora a osvobodil Pluta... ()

anais 

všechny recenze uživatele

Svým dějem a hlavně téměř identickými gagy se Mad doctor velice podobá starší Disneyovce Haunted house. Rozdíl je v tom, že tentokrát to Disneymu vyšlo na výbornou a celý snímek je mnohem dotaženější než jeho předchůdce. Rozhodně doporučuji!!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama