Reklama

Reklama

A Man Will Rise

? %
Thajsko, 2026

Obsahy(1)

Do mesta prichádza zákerný gangster (Dolph Lundgren), ktorý sa rozhodne terorizovať miestne obyvateľstvo. Jeho agresii sa úspešne vzoprie miestny mladík (Tony Jaa), ktorý perfektne ovláda bojové umenia. Gangster preto povolá skupinu žoldnierov s kovbojskou vizážou, ktorí majú mesto opäť spacifikovať. Mladý muž sa ale nevzdáva a rozpúta boj so zločineckou bandou. Práve v jeho rukách spočíva osud mesta. (ywo666)

(více)

Diskuze

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tohle se někde zaseklo ne? Na IMDb furt svítí postprodukce. Nikde žádnej trailer nic škoda.

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Málem jsem poprskal monitor, když jsem četl obsah. Neumím si představit komediální film s Jaa :D ale neodepisuji to. Všimli jste si, že tito dva najednou spolupracují? 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Raztubyl

Tak aj Tom yum goong bola akože komédia. Inak podľa obsahu to vidím, že Dolph zas záporák. A to som myslel, že s Tonym spoja sily.

Raztubyl

Raztubyl (hodnocení, recenze)

Pokud je to tedy komedie a ne vážně míněný akční film, jak jsem se původně obával, tak to snad nakonec nebude takové zlo. Ty jejich kostýmy a Lundgrenův knír jsou vtipné už na pohled.

The film is an action film with comedy elements set in 1950's Thailand. A local gangster terrorizes a town. When a young local man stands up to the gangster the villain brings in a group of foreign hit men who like to dress as cowboys to pacify the town. Ultimately only one man can rise up to bring them down and save the town.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Jaa a Lundgren? Paráda. A k tomu Kazu a Conan? Nice. Len aby to Tonyho mizerná réžia neposrala. NIčmenej teším sa. A vyjde to už v roku 2013? To chcú kedy stihnúť. A Dolph snáď točí nepretržite dva filmy naraz lebo takú kadenciu titulov nemá skoro nikto. Aj keď ja by radšej kvalitu ako kvantitu.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Počkat natáčejí to nebo co ? Co to je za fotku v galerii ? Dolph tam vypadá hustě, ale nic moc :-D

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Fakt to natočej? Tak na to sem zvědavej. Zbytečnej pokles? Vy toho zase nakecáte tak na to nekoukejte. V poklesu je dneska momentálně všechno a všichni a právě Dolph je poslední slavnej akční herec jehož direct to video si stále drží svůj standart. Já se na to těším každopádně Lundgrena není nikdy dost.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Ještě nemůžete vědět či to dopadne zle enbo dobře. Uvidíme...

Reklama

Reklama