Reklama

Reklama

Po vraždě svých rodičů je dospívající vlkodlak Cayden nucen bezcílně bloudit světem. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné Angeliny... Když se oblíbený student střední školy Cayden Richards probudí z děsivé noční můry, zjistí, že to nebyl žádný sen... Mění se totiž v cosi podlého, nepředvídatelného a divokého. Cayden, který je po vraždě svých rodičů nucen bezcílně bloudit světem, se pokusí dobrat pravdy o tom, kým skutečně je. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné mladé Angeliny, která je lapená mezi dvěma starověkými klany "vlkodlaků". A když Cayden konečně odhalí šokující pravdu o svém původu, uvědomí si, že existuje jen jediný způsob, jak ženu svého srdce zachránit - strašlivý boj na život a na smrt se silami ještě zlověstnějšími, než si kdy dovedl představit. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

TomPrusik1

TomPrusik1 (hodnocení, recenze)

Tak takhle jsem se dlouho u traileru nepobavil. Až bude dobrá nálada, tak vim na jaký film se mám podívat, bude srandy kopec.

kyrysar

kyrysar (hodnocení, recenze)

Před tím jsem to neviděl, ale připomíná mi to Teen Wolf, tak v očekávání celkem chladnu...

AlistairMir

AlistairMir (hodnocení, recenze)

Tenhle snímek slibuje slušnou porci zábavy a masky vlkodlaků jsou bezva odkaz na staré vlkodlačí horory což já osobně vítám. Momoa vypadá že ho role baví takže nezbývá než si počkat jak to nakonec dopadne já z toho mám zatím dobrý pocit.

kyrysar

kyrysar (hodnocení, recenze)

Podle Traileru to vypadá tuctově, ale snad to bude ready oddechovka... přiběh bych žádný složitý neviděl... kluk co se stane vlkodlakem (nebo se tak narodil) odcestuje ze svého rodného městečka a narazí na gang vlkodlaků vedený šedým vlkem Jasonem Momoa. Bude tam nějaký rituální obětování, sex a asi nejvíc akce.. každopádně se podívám, vlkodlaky já mám rád :)

Reklama

Reklama