Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex (David Carranza) je gangstrom pracujúcim pre drogový kartel, z ktorého hľadá cestu von. Jedného dňa, sledujúc televíziu vo svojom rozľahlom, avšak biednom apartmáne, zistí, že z nej naňho uprene hľadí tvár mladej ženy. Táto žena sa volá Samantha (Tiffany Mualem); je zdravotnou záchranárkou, ktorá chce spasiť svet, utekajúc pred svojou temnou minulosťou. Obaja sa zrazu stanú hrdinami televíznej šou, o ktorej nemali najmenšie tušenie. Alebo sú takí osamelí a úbohí, že si to všetko iba vysnívali? Čo sa to v skutočnosti s nimi deje? Bud' sú blázni, alebo udalosti presahujú medze ich chápania. Avšak aká je skutočná realita a kto vlastne riadi túto šou? (sochoking)

(více)

Recenze (117)

forsythia 

všechny recenze uživatele

No ty vole! To je asi tak, jako když nastoupíte do vozítka jakési dětské atrakce a po chvíli zjišťujete, že svištíte střemhlav dolů na horské dráze, jakou nemají ani v Six Flags Great Adventure. Akorát ten dojezd mohl být možná trošku kratší, ale zase je otázka, jestli nebyl vlastně nutný k tomu, aby se divák po té ráně pěstí mezi oči aspoň trošku vzpamatoval a následně teprve upadl do milosrdného kómatu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pan režisér má asi nějaký problém s inkoustem, možná psychickou poruchu, ne? Už je to tu zase, jenže tentokrát ve zmatenější podobě. SPOILERY. Ok, naše životy někdy vypadají jako psané bláznivým scenáristou a člověk se musí zamyslet, zda je Bůh bláznivý scenárista, a zda z toho „rámu“ (zde filmové kantny, v reálu života) jde nějak vypadnout, udělat věci jinak. Potud nemám s filmem problém. Jenže základní premisa je, že jsou DVA seriály. Tudíž, když ONA najde scénář JEHO života, zákonitě by ON musel najít scénář JEJÍHO života, ne opět svůj. Celá logika pak skutečně nedává smysl. Ona si zpívá písničku, on zahraje na housličky - proč to propojení nefungovalo dřív? A pak zde máme psychiatra / mafiána, a opět není vysvětleno, jak může být ve dvou realitách a jaké jsou jeho možnosti, když nemůže vstoupit do budovy. Na druhou stranu ďábel je zde jen v jedné realitě. Zkrátka - mám pocit, že zde byl na začátku zajímavý nápad. Pak se v něm autor ztratil, protože si neujasnil, co chce přesně říct. Ale doufal, že celý ten spatlanec dosáhne kultovnosti Donnie Darka, kde rovněž hrála roli nedořečenost a neujasněnost, ale tam to kupodivu zafungovalo (v režisérské verzi pak už bylo znát, že pan režisér měl jen štěstí, ani nevěděl jaké). Jenže to se zde nekoná. Je sice hezké, že nakonec se i fyzicky mohli dotknout (říkal jsem, že budou spoilery), což jsme asi tak všichni čekali, ale celek smysl nedává a nic dalšího vysvětleného není. K tomu oba dva ty příběhy jsou skutečně jak z nějaké latinsko-americké telenovely: mafián a záchranářka. Oba s traumaty z dětství! Oba prožívají těžkou krizi, kdy jednomu umírá někdo blízký, druhý má problém s nevlastní matkou či kdo to byl. Chybělo už jen nemocné štěnátko. Atmosféru to má příjemně záhadnou, ale pomalé je to skutečně neskutečně. Promluvy směrem k divákovi, co on hrdinovi udělal, už jsou jen čiré zoufalství, jak zahrnout účast i diváka do děje, jenže divák jaksi neměl celou dobu možnost a nikdy mít nebude, film ovlivnit. Pusťte si raději Truman Show, v podstatě to samé, ale napínavější. ()

Reklama

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75% ... Veľa hudby za málo peňazí. Výborne vystavaný mysteriózny filmík so zaujímavou, napínavou a nervydrásajúcou atmosférou s výborným hudobným podmazom. K úplnemu koncu som si už vravel, že toto ste napríklad nemuseli, ale celkovo vôbec nie zlé. Herci neznámi ale dobre to dali. Nápaditá práca s kamerou. Ak máte chuť na mindfuck, ktorý ale trocha pomalšie graduje tak chodzte do toho. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý koncept s ešte zaujímavejším prevedením. Fakt som bol zvedavý ako sa toto podarí toto nejakým logickým alebo rozumným spôsobom zakončiť. No od jedného momentu (objavenie tej scenárstickej mašiny) sa mi celý film akosi znechutil a to všetko čo sa dialo potom už bolo na mňa až príliš veľká absurdita bez väčšieho zmyslu. A tak sa z filmu, ktorý mal u mňa 5-hviezdičkový nábeh stala fraška, nad ktorou len neveriacky krútim hlavou. Obzvlášť nad tým záverečným prepojením dvoch paralel za všetkých tých absurdných situácií. A tak... 2*. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, který pulsuje mezi 2 ději, mezi 2 hlavními hrdiny, ale vesměs oba děje jsou "běžné". A zvláštní je jen to jejich prolínání. K výsledku, či nějakému poselství se vlastně ani nedostaneme, ale stále to táhne solidní atmosféra. Chválím i solidní herecké výkony, ale celkově za mě jen slabší 3z5. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama