Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Krásná a opět roztomilá Audrey ve filmu, u kterého vlastně tak do poloviny nevím, co si myslet. Teprve onen „konec“ je novým začátkem a začíná to pravé rošambó! Poutavé, napínavé, místy až děsivé drama/thriller, od kterého jsem zpočátku čekala typickou romanťárnu s krasotinkou „Amelií“ v hlavní roli. ()

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na nějaké tuctové romantické drama po francouzsku, ale poté se film začal vyvíjet způsobem, který mě velmi překvapil a potěšil. Příběh viděný z pohledu zprvu nevýrazného doktora dostal najednou šťávu a třebaže byla spousta věcí poněkud předvídatelných, já jsem se bavil. Film je natočený rozhodně velmi zajímavě a vcelku i netradičně a Audrey Tautou v hlavní roli je prostě úžasná. Špatně svou rolu neodehrál ani Samuel Le Bihan, ostatní jsou víceméně do počtu. Celkově lze jedině doporučit. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Romantický psychothriller, přinejhorším jeden z těch lepších. Nebýt Audrey, asi by o něm nevědělo tolik lidí. Nebýt Audrey, fungovala by druhá, temnější část příběhu o chlup spolehlivěji. Když je jenom roztomilou „servírkou odnaproti“, je radost ji sledovat, protože svou roli z Amélie obohacuje o nové, živelnější aspekty. Bohužel právě její roztomilost do druhé poloviny filmu vůbec nesedí. A se stále novými, na povrch vyplouvajícími zrůdnostmi stále méně a méně věříte v její vinu. Možná to byl úmysl režisérky, snaha podtrhnou dvojznačnost filmu, kdy věci zdánlivě krásné nabývají děsivých proporcí. Potenciál „zlomového“ filmu dvou tváří mohl být každopádně využit lépe. 70% Zajímavé komentáře: Lima, Rex Mundi ()

venus 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou mám docela ráda, takže *** jen kvůli ní... jinak mi přisla naprosto absurdní scéna, jak ji záchranka nese otrávenou na nosítkách, aniž by zkusili, jestli žije... takže ji nesou vlastně mrtvou, najednou přiběhne její idol, zakřičí, že je doktor a zachrání ji... ha ha ha! Musím ale říct, že konec byl hezký, vtipný, zbytek filmu nic moc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Poriadna psycharčina a veľmi kvalitne zobrazená posadnutosť. Príbeh naberá grády až začiatkom druhej polovice príbehu očami doktora, ktorý bol obeťou šialenej erotomanky. Všetko sa odrazu otočí o 180stupňov a prekvapivých zvratov je tu "až" príliš. Chýbalo mi viac napätia, vynahradila mi to však perfektná Audrey. 65%. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama