Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Docela neotřelý příběh, který ale spíše škodí mezilidským vztahům. Sice mezi námi skutečně jsou lidi s psychopatickými a šílenými sklony, ale je jich podle odhadů třeba 1%. Ovšem lidská nátura je taková, že nás nejvíce zajímají extrémní případy. Proto se koukáme na takovéhle filmy anebo na televizní zprávy, ze kterých si můžeme udělat velmi zkreslený obrázek o skutečnosti. A určitě by byla škoda se kvůli nějakému strachu uzavřít vnějšímu světu a cizím lidem. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo romantické a dostal som psycho-thriller o mladej, až po uši zamilovanej dievčine, ktorá bola taká milá, až by som jej dal pár faciek, aby sa prebrala z toho sna:-) Audrey Tautou zahrala svoju postavu na jednotku, tak isto aj Samuel Le Bihan. Film je natočený zvláštnym spôsobom podania príbehu, čo ma zaujalo a zapáčilo sa mi to. Keď má niekto chuť si pozrieť niečo romantické, tak určite nech si nepustí tento film, ale keď má niekto chuť na niečo napínavé, tak nech si to rozhodne pustí na konci čaká prekvapenie ako sa dá z tabletiek urobiť postava. Niečo som prezradil, a na konci filmu pochopíte čo:) Film na 70% ()

Reklama

Cruchot 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na nějaké tuctové romantické drama po francouzsku, ale poté se film začal vyvíjet způsobem, který mě velmi překvapil a potěšil. Příběh viděný z pohledu zprvu nevýrazného doktora dostal najednou šťávu a třebaže byla spousta věcí poněkud předvídatelných, já jsem se bavil. Film je natočený rozhodně velmi zajímavě a vcelku i netradičně a Audrey Tautou v hlavní roli je prostě úžasná. Špatně svou rolu neodehrál ani Samuel Le Bihan, ostatní jsou víceméně do počtu. Celkově lze jedině doporučit. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Bylo hodně zajímavé pozorovat Audrey Tautou, jak se popere se zápornou rolí a zvládla to celkem obstojně. Zahrát roli pomatené erotomanky není určitě jen tak. Nakonec jako bonus krásná mozaika z prášíčků, co víc si člověk může přát. S Amélií se to sice srovnávat nedá, ale přesto má tento film něco do sebe. ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Ano, spojení romantické komedie a drama není v tomto případě bohužel uplně ideální, ikdyž mi to začalo vadit až ke konci filmu. Jinak jeho celkový průběh se mi líbil, ale nějaký velký zázrak to zase nebyl...;) Herci byli obstojní - Audrey se mi líbila snad už jako vždy...:) Jednu chvíli jsem uvažoval i 4*, ale kvůli závěru, který mi bohužel tak torchu zkazil celkový dojem z filmu, dávám 3. :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno