Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Na "Má mě rád, nemá mě rád" je pozoruhodná jedna věc - a není to jen přechod od romantické podívané k serióznímu dramatu. Je to něco jiného - přibližně v polovině zmizí Audrey Tautou na delší dobu z plátna (obrazovky) a film je najednou o 1000 % horší. Jak jen to ona dělá, že krom toho, že dokáže vybalancovat náročnou roli takovým způsobem a vy jí věříte úplně všechno, ještě vypadá naprosto neskutečně krásně?! "Má mě rád, nemá mě rád" je zajímavý film o zvláštní dívce, posedlosti a křehkosti životního štěstí. Ale hlavně je to film Audrey Tautou. Bez nadsázky. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma, toto bezpochyby umelecké dielo, príliš neuchvátilo dejom, ale skôr len zaujímavými obrazmi. V polovici, keď však nastal on zásadný obrat v príbehu, som všetko začal lepšie chápať a úplne ma ten film dostal. Okrem perfektnej kamery musím oceniť aj herecké výkony, Audrey Tautou opäť nesklamala a ani Samuel Le Bihan nebol na tom zle. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Romantický psychothriller, přinejhorším jeden z těch lepších. Nebýt Audrey, asi by o něm nevědělo tolik lidí. Nebýt Audrey, fungovala by druhá, temnější část příběhu o chlup spolehlivěji. Když je jenom roztomilou „servírkou odnaproti“, je radost ji sledovat, protože svou roli z Amélie obohacuje o nové, živelnější aspekty. Bohužel právě její roztomilost do druhé poloviny filmu vůbec nesedí. A se stále novými, na povrch vyplouvajícími zrůdnostmi stále méně a méně věříte v její vinu. Možná to byl úmysl režisérky, snaha podtrhnou dvojznačnost filmu, kdy věci zdánlivě krásné nabývají děsivých proporcí. Potenciál „zlomového“ filmu dvou tváří mohl být každopádně využit lépe. 70% Zajímavé komentáře: Lima, Rex Mundi ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Laetitia Colombani, Caroline Thivel .. Cynická studie milostné touhy, sžíravé žárlivosti a maniakální erotomanie. Audrey Tautou opět vypadá jako dokonalý andílek po kterém musí každý muž neskonale toužit .. jenže co se stane, když narazí na nezájem..!? 75%. ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Ano, spojení romantické komedie a drama není v tomto případě bohužel uplně ideální, ikdyž mi to začalo vadit až ke konci filmu. Jinak jeho celkový průběh se mi líbil, ale nějaký velký zázrak to zase nebyl...;) Herci byli obstojní - Audrey se mi líbila snad už jako vždy...:) Jednu chvíli jsem uvažoval i 4*, ale kvůli závěru, který mi bohužel tak torchu zkazil celkový dojem z filmu, dávám 3. :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno