Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Bylo hodně zajímavé pozorovat Audrey Tautou, jak se popere se zápornou rolí a zvládla to celkem obstojně. Zahrát roli pomatené erotomanky není určitě jen tak. Nakonec jako bonus krásná mozaika z prášíčků, co víc si člověk může přát. S Amélií se to sice srovnávat nedá, ale přesto má tento film něco do sebe. ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala, co napsat. Film by si nebyl nic moc, nebýt neuvěřitelně a skvěle iritující Audrey Tautou. Svou roli pomatené a do nic netušícího lékaře posedle zaláskované studentky zahrála tak dokonale, že jsem měla chvílemi chuť si ji na chvíli půjčit z obrazovky a dát jí do zubů. Mému příteli trvalo hodně dlouho, než mi vysvětlili, že to byl jen film a že Audrey tu bláznivou a protivnou mešuge jenom hrála, že to bylo jen jako... Jsem zvědavá, jak si poradí s agentkou Neveuovou v Šifře Mistra Leonarda. ()

Reklama

venus 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou mám docela ráda, takže *** jen kvůli ní... jinak mi přisla naprosto absurdní scéna, jak ji záchranka nese otrávenou na nosítkách, aniž by zkusili, jestli žije... takže ji nesou vlastně mrtvou, najednou přiběhne její idol, zakřičí, že je doktor a zachrání ji... ha ha ha! Musím ale říct, že konec byl hezký, vtipný, zbytek filmu nic moc. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma, toto bezpochyby umelecké dielo, príliš neuchvátilo dejom, ale skôr len zaujímavými obrazmi. V polovici, keď však nastal on zásadný obrat v príbehu, som všetko začal lepšie chápať a úplne ma ten film dostal. Okrem perfektnej kamery musím oceniť aj herecké výkony, Audrey Tautou opäť nesklamala a ani Samuel Le Bihan nebol na tom zle. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Krásná a opět roztomilá Audrey ve filmu, u kterého vlastně tak do poloviny nevím, co si myslet. Teprve onen „konec“ je novým začátkem a začíná to pravé rošambó! Poutavé, napínavé, místy až děsivé drama/thriller, od kterého jsem zpočátku čekala typickou romanťárnu s krasotinkou „Amelií“ v hlavní roli. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama