Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Mile inteligentní film o jedné sladké psychotičce. Vychutnal jsem si zatím jen ten první - oficiální konec ze třech možných. Takové láskyplně obsesivní... :-) A tak nezbývá, než se těšit někdy na ty ostatní dva, ale myslím, že by byla chyba si to všechno užít naráz - že paní docteur... Takže pozor na něšťastné osamělé dívky a těšme se co nám naordinuje tahle mladá francouzská režisérka (zde i s podílem na scénáři) po svém celovečerním potěšujícím debutu. K tomu skvělá hudba, výborná kamera - - - P.S. Takhle má vypadat současný evropský film, tleskám! . . . Poučte se, čeští umrlci se svými psychotickými pitomostmi "ze života"... Dlouho jsem přemýšlel, zdali čtyři nebo pět hvězdiček. Čtyři a půl - zaokrouhleno na pět za ten skvěle vypointovaný první konec! Doufám, že ty další dva mě jednou nezklamou...:-)) ()

Yomega 

všechny recenze uživatele

Kdyby film skončil o 20 minut dříve scénou v sanitce, kde Angélique chytla Loica za ruku, bylo by to skoro na pět. Takhle mě konec přišel lehce překombinovaný. I když závěrečná scéna s překvapením za skříní je skvělá, přece jenom mě posledních 20 minutek trošku kazí zážitek z jinak výborného filmu. Ovšem to je v podstatě jediná výtka kterou mám. Bavil jsem se znamenitě a Audreyta je prostě úžasná. Když se usměje, vypadá jako nejhodnější člověk na světě, ale pohled když viděla jak Loic říká své ženě „miluji tě“ naznačuje, že v jejích temných očích se skrývá něco jiného než dobrosrdečnost.Na ní stojí tento film85% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem do čeho jdu, proto jsem byla velmi mile překvapena, že se z filmu vyklubal celkem dobrý stalkerský psychothriller ;-) Film je rozseknut na dvě části - první nám ukazuje verzi "má mě rád", druhá tu "nemá mě rád" - a obě byly velmi působivě pojaté :-) Na francouzský film, hodně dobrý! :-) ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma, toto bezpochyby umelecké dielo, príliš neuchvátilo dejom, ale skôr len zaujímavými obrazmi. V polovici, keď však nastal on zásadný obrat v príbehu, som všetko začal lepšie chápať a úplne ma ten film dostal. Okrem perfektnej kamery musím oceniť aj herecké výkony, Audrey Tautou opäť nesklamala a ani Samuel Le Bihan nebol na tom zle. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

bol som zvedavy na Tautou, nesklamala ma, ale film ma nenadchol, ešte že máme Verbala, po jeho komentari som sa rozhodol film dopozerat a k dvojek pridat este jednu hviezidku ... ta prva polovica bola naozaj nudna a robila z tohto filmu pre taketo sparnee horuuce leto ozaj dielo na ktore sa neoplati pozerat .. este že sa to nakoniec zvrtlo :( ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama