Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Děsivé, psychotické, zajímavé, neobvyklé. Zajímavý snímek o posedlosti, o falešné a vysněné realitě, která se až patologicky nebezpečně projevuje v reálném životě úspěšného lékaře, zprostředkovaně ve vztahu jeho ženy a mladé tiché obyčejné dívce. A to stačí jen jedno setkání na toaletách. Herecké výkony výborné, prostředí skvělé. Film pro průměrné kulturní vyžití jako dělaný. ..no jako nechtěla bych, aby mi někdo neznámý něco posílal.. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Jak málo chybělo, aby mi tento výborný film možná jednou provždy unikl! Název, fotky, informace z tv programu, hlavní herečka, to vše signalizovalo, že půjde o lehkou romantickou komedii a já jsem se podíval vlastně jen proto, že jsem čirou náhodou měl na něco takového chuť. Po půlhodině už bylo jasné, že jde o něco mnohem fikanějšího a po zbytek filmu už jsem jen zíral s pokleslou bradou. Nechci riskovat vyválení v dehtu a peří za spoiler, tak jen naznačím, že ve čtyřicáté minutě dojde k šílenému zvratu, na který se vyplatí počkat i vpřípadě, že byste se do té doby nudili a měli nutkání to přepnout. Na první pohled je to absurdní, ale ten film má něco společného s Vertigem nebo Psychem. 80% ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Laetitia Colombani, Caroline Thivel .. Cynická studie milostné touhy, sžíravé žárlivosti a maniakální erotomanie. Audrey Tautou opět vypadá jako dokonalý andílek po kterém musí každý muž neskonale toužit .. jenže co se stane, když narazí na nezájem..!? 75%. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma, toto bezpochyby umelecké dielo, príliš neuchvátilo dejom, ale skôr len zaujímavými obrazmi. V polovici, keď však nastal on zásadný obrat v príbehu, som všetko začal lepšie chápať a úplne ma ten film dostal. Okrem perfektnej kamery musím oceniť aj herecké výkony, Audrey Tautou opäť nesklamala a ani Samuel Le Bihan nebol na tom zle. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou mám docela ráda, takže *** jen kvůli ní... jinak mi přisla naprosto absurdní scéna, jak ji záchranka nese otrávenou na nosítkách, aniž by zkusili, jestli žije... takže ji nesou vlastně mrtvou, najednou přiběhne její idol, zakřičí, že je doktor a zachrání ji... ha ha ha! Musím ale říct, že konec byl hezký, vtipný, zbytek filmu nic moc. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama