Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Harlinova režie v akčních scénách byla jenom průměrná, což bylo pro mě největší zklamání. Dalšim kamenem úrazu se stal scénář, ve kterym se sice objevilo pár dobrejch vtípků (Adele, velikost podprsenky), nicméně často byl až příliš crazy, infantilní a šablonovitej. A třeba různý folklorní tradice mi přišly do příběhu nepřirozeně zakomponovaný (Bennie Chan je vždycky nezapomněl vysvětlit). Renny Harlin už má sice svý nejlepší léta za sebou, ale od jeho spolupráce s Jackie Chanem jsem čekal přece jenom víc než "reklamu" na čínskou kulturu a přírodu, dvě silnější hvězdy. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi tu ležel dlouho a není nikterak zázračný ale já se bavil. Duo Jackie Chan a Johnny Knoxville je parádní a jejich spolupráce jim fakt sedla. Film je vtipný, svižný a plný akce. Jackie Chan si jede ty svoje kousky a v jeho letech je to pán. Johnny Knoxville je vtipnej a baví skoro celý snímek. Jo musím přiznat, že zpívat Jackieho Chana písničku od Adele s mongolským doprovodem bylo fakt výborný a vtipný zároveň. Film jsem si užil i přes nedostatky ve scénáři a to je to hlavní. 60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Toto bolelo. Bez debaty jeden z najhorších filmov, aké som od Jackieho videl. Vrátane Akcie nemluvňa, Križovatky smrti 3, Tuxeda a Cesty okolo sveta za 80 dní (!). Vlastne to ani nie sú čisté 2*, ale skôr 1,5*. Fakt strašný, príšerný film. Trvá takmer dve hodiny, ale už prvých 10 minút je neznesiteľných. Jackie je pomotaný, domotaný, mľandravý a taký, nuž, nijaký. Jeho spojenie s americkým pošukom Johnnym Knoxvilleom malo vytvoriť skvelú chémiu. Nevytvorilo. Nevraviac o tom, že starnúci Johnny nič akčné nepredvedie, čo je zvláštne, ak vezmeme do úvahy jeho minulosť (Jackass). Zápletka je strašná, scenár neskutočne intenzívne klišé peklo. Mal som obrovský, ohromný problém to čo i len vôbec dopozerať. Vtipné scény nie sú vtipné (možno až na Zápisník jednej lásky), iskrenie medzi netradičnou dvojkou nie je iskrením a akčné scény sú absolútne priemerné. Pobavili ma snáď len dve obskúrne spevácke scénky a zaujímavé Mongolsko. To už sa vážne asi ani nedá slušne povedať, kde je Renny Harlin. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

jackie chan ma uz svoj vek tak sa od jeho filmov nedaju ocakavat akcne orgie, johny knoxville mi nikdy neprisiel vtipny ale co je najsmutnejsie je fakt ze toto je asi posledny kliniec do reziserskej truhly rennyho harlina (i ked mal film najvacsi otvarak v cinskej historii) je po reziserskej stranke uplne nemohuci... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není to dobrý. Jackie Chan se vpravil do pozice, kdy je v Číně hluboce uznávaný a myslí si, že mu světově projde úplně všechno. Kombinace s Johnny Knoxvillem by totiž za jiných okolností mohla být parádní, ale nesmělo by se to natočit jako instruktážní video, jak natočit špatný film. Kromě první akční scény byl celý film naprostý děs a já si říkal, jestli to vůbec stojí za to přetrpět do konce. Děs, běs! Věřte mi, že akční béčko Mistři hazardu mělo úplně jinou úroveň než tento kousek. A přiznám se, že mě to hodně mrzí. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • Telefóny používané vo filme sú značky HTC. (belinko)
  • Film je věnován památce Kwok Hung Chana (1963–2014). Kwok Hung Chan na filmu pracoval jako kameraman. On a dalších sedm členů filmového štábu se převrátilo na motorizovaném sampanu, čínské dřevěné lodi. Jako jediný nedoplaval na břeh. Záchrannou vestu na sobě měl, když ho záchranáři našli, ale známky života nejevil. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama