Reklama

Reklama

Podivuhodné přírodní úkazy

(seriál)
  • Velká Británie Nature's Weirdest Events
Velká Británie, 2012, 53 min

Obsahy(1)

Už jste ráno vstali a našli v ulici nejen všechny stromy a keře omotané hustými pavučinami, ale dokonce i své auto? Už jste viděli parazita, který rybě vysál celý jazyk a potom jej sám nahradil? A co bouři, která uvězní všechno mocnou vrstvou ledu? Nebo prachovou bouři, jež pokryje město rudou tmou? Záplavu myší biblických rozměrů? Hejno sarančí o velikosti Moravy? Sebevraždu více než 200 velryb? Ptáky, kteří uprostřed noci padají mrtví z nebe? Spadl vám někdy na auto půlmetrový blok ledu? Věříte, že se může najednou v zemi otevřít díra, která pohltí činžovní dům? A to není zdaleka všechno, podívejte se sami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o věcech , který působí jak z jiného světa. Mnohdy je to dost bizardní, ale hlavně fascinující. Určitá nevýhoda, je ono zpracování , kdy to působí jak dokument pro děti. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Je to zajímavé a poutavé, o tom žádná. Forma není nic moc, ale výběr neobvyklých přírodních událostí je dostatečně pestrý, aby u toho dokázal divák vydržet po celou dobu. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Prírodné úkazy sú to poväčšine zaujímavé, ale spracovanie je slabšie. Výpovede ľudí v bombastickom štýle „Ja som to videl a bolo to strašné.“ ma veľmi neohúria, našťastie sa vždy našli aj nejaké autentické zábery hoci v slabšej kvalite. Niektoré scény sú krátke, keď k fotkám ani nie je čo dodať, a niektoré až otravne dlhé ako myši alebo kobylky. Celé je to akoby zbierka nesúvisiacich zaujímavostí, ktoré nebolo možné inak poskladať, a tak vznikol tento seriál. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama