Reklama

Reklama

Hardcore Pawn

(pořad)

Obsahy(1)

Zastavárna American Jewelry and Loan patří chlapíkovi s příznačným jménem Les Gold. Ten provozuje své podnikání v Detroitu už od roku 1978 a všichni v širokém okolí vědí, že pokud je potřeba něco sehnat nebo prodat, je Les ten správný člověk, na kterého se mají obrátit. (FFilipCZ)

Recenze (3)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

I když je toto původní seriál, více se mi líbilo Hardcore Pawn - Chicago. Tohle má se zastavárnou společné opravdu jen to místo, kde se to odehrává. Negociace nulová, jeden maximálně dva obchody za díl a to ještě jak kdy. Jinak se to vesměs všechno točí kolem zastavárnické rodinky a jejich trablí týkajících se jejich byznysu. Hádky, problémy, nespokojení zákazníci. Vytvořeno čistě pro show a reality-tv. Kam se tohle hrabe na Pawn Stars. Velké zklamání. ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Parádní show. Fascinující pozorovat ty exoty, kteří také žijí v USA. Je to show spíše o lidech, než o věcech. Detroit rulez! ;) ()

Reklama

DDUDU 

všechny recenze uživatele

Clovek si neni jisty jestli ma ty lidi litovat ci se jim smat. Jako priklad toho jak by se meli chovat zakaznici k personalu, od ktereho potrebuji pomoc, je tato serie poucna. Jako show take a pokud se nekdy dostanu do Detroitu tak se urcite zajdu podivat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama