Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

greigor 

všechny recenze uživatele

Neznám lepší věc, na kterou se dá během zkouškovýho koukat. Je to akorát tak krátký, aby u toho člověk nezabil půl dne, akorát tak vtipný, že to je jen o trochu zábavnější než učení, a konečně, dostatečně to motivuje. Člověk totiž vidí, jak může dopadnout, pokud se vykašle na školu. Btw, nic nezvedne náladu líp, než týpek, kterej tvrdí, že prodá 200 starejch CD po 5 dolarech. ()

Tonula 

všechny recenze uživatele

VÁLKA SKLADŮ by se možná měl jmenovat válka majitelů bazarů. V každém díle jsme svědky souboje o obsah skladových prostor, o kterém nikdo neví, zda je výhrou v loterii nebo naprostým propadáke. Viděl jsem několik dílů a nemohu říct, že bych si našel jednoho z kupujících, který by mi byl sympatický. Prvek tajemství, kterým je seriál prodchnutý, ale dává každému dílu příchuť něčeho nepoznaného, takže i když se princip opakuje stále dokola, každý díl je v něčem nový. Kóje nabitá až po strop krabicemi může být klidně skladem papíru, stejně jako téměř prázdná kóje může pod hadrou v koutě schovávat starožitnou zbraň v hodnotě desítek tisíc dolarů.3* ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mně baví. Když se odprostím od těch pár trapných keců, účastníků akcí kteří nás aukcí provází máme zde celkem napínavý seriál. Ten moment překvapení, kdy se odemkne, vydraží a poté vyklidí stará kóje či sklad aniž by někdo tušil co vlastně vydražil funguje stejně na kupce jako na diváka. Jen nechápu proč ti, kteří dají zboží respektive celou buňku do dražby si ji nejprve neprohlédnou. Jaký efekt má vydražit buňku jako celek za 900 doláčů, když uvnitř v jedené z beden je třeba sbírka mincí v hodnotě 10 000 doláčů ? Nechápu. Amerika je holt jiná země. Spořivý Čecháček by šel na to asi jinak. Možná tam toho mají tolik, že nemají čas se s tím jednotlivě prohrabovat a tak jim kvůli nájmu a místu vyjde levnější to střelit v aukci jako celek. Nevím. Jinak mám mezi účastníky aukcí svého oblíbence Barryho Weise. Bývalý hudebník je velmi originální, velmi vtipný a na každou aukci doráží v nějaké prapodivném dopravním prostředku. Jeho smrťácké rukavice jsou už dnes také velmi známou věcí! :-) Hodně napínavá SHOW! Dávám tři stříbrné cukřenky * * * ()

oskiii

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pawn Stars, se tenhle pořad strašně rychle zají. Otevře se sklad, pak se minutu přehazují, následuje vyklizení. Nic tam není, pořád nic…najednou záběr na vykulené oči, dramatický podkres..reklama. Borec ohodnotí, následuje konečný součet, respektive jeho odhad. Jednou, dvakrát fajn, ale sledovat v podstatě pořád dokola to samé, dost rychle omrzí. Včetně těch strojených konfliktů. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Záležitost, která má možná originální zápletku a jednu dvě epizody asi člověk dokáže zkousnout, ale proč bych se měl každé úterý a čtvrtek koukat na to, že Jarda za 5 tisíc dolarů pořídil sklad, kde je použitá nafukovací panna (ovšem z druhé světové, takže hodnotu jistě má, pokud se trochu umeje), lednička bez kompresoru (ale zachovalá,takže by mohla posloužit třeba jako knihovna) a jako třešnička na dortu sjetý gumy na Mustanga, který jsou sice uplně k hovnu, ale poněvadž se blíží čarodějnice, společně s prázdným kontejnerem, z poloviny naplněným poloprázdnými barely s benzínem (co vydražil vedle Milan a údajně mu k ničemu nejsou), svojí klíčovou roli ještě sehrají.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V jednom sklade sa našla dokonca urna s popolom psieho miláčika. Ostatky boli vrátené majiteľovi. (Raccoon.city)
  • Barry Weiss vlastní několik vozů, a to Ford Rachero z roku 1957, Jaguar xg, Ducati Diavel, upravený Harley Davidson a moto Guzzi. (rafix)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)

Reklama

Reklama