Reklama

Reklama

Snadný prachy 3: Život deluxe

  • Švédsko Snabba cash - Livet deluxe (více)
Trailer

Obsahy(1)

JW žije na útěku a je rozhodnut zjistit, co se stalo s jeho zmizelou sestru Camillou. Každá stopa ho stále více zavádí do světa stockholmského organizovaného zločinu. Jorge chce provést svou poslední akci – největší loupež švédské historie. Během komplikovaných příprav však potkává Nadju, ženu ze své minulosti. Současně se do prostředí vůdce srbské mafie ve Stockholmu infiltruje policista Martin Hägerström. Série událostí vede k bojům uvnitř srbské mafie, do kterých je i nedobrovolně vtažena Natalie, dcera hlavy srbské mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nejakčnější, nejzáživnější díl. Ale už sem se v tom ztrácel. Až na některé úplně zbytečné postavy to ujde. Taková lacinejší "gangsterka" s několika velmi povedenými momenty. (např. Hej, Pičko !!! - prásk, prásk). Co mě ale překvapilo, že vlastně hlavní postava - a to i na plakátu - vlastně nemá tolik prostoru. Vlastně byla dost vedlejší. A závěrem se jako hlavní postava ukázal ten hašišák, vlasatej, mastnej, který se nějakým zázrakem dostal do výstavního kadeřnického salónu a prodělal výcvik USA mariňáků - jak jinak si mám vysvětlit, že oddělal úplně sám dvě po zuby ozbrojené party. No, podívání dobré. Ale musí se nemyslet a jen tak koukat. Zabaví, neurazí. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Klasicky kvalita s dalšími díly nějaké série většinou upadá, tady to není vyjímkou, ale stále si to drží slušnou laťku. Škoda, že se více nevyužilo JWho a místo toho se do děje vložil infiltrovaný policajt, který se postupem času ztrácí sám v sobě a to už je známý klišé. ****Spoiler**** : přijde mi divný, že člověk, kterýho si JW najal, aby zabil radovana, se pak dá dohromady s jeho dcerou..já nic já muzikant. ()

Reklama

viviak 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu koniec trilogie. Stopaz opat dlhsia ako pri prvom filme, avšak tento krat až tak neprekazala(síce uvod mohol byt kratsi). Celkovo ešte k uvodu asi tolko, ze trochu nudil a moc ma do deja nevtiahol. Potom však od určiteho momentu to nabralo grady, tak ako predosle casti. Dejovo bola tato posledna cast este mozno o trochu lepsia ako ta prva, a zamena hlavnych postav rozhodne prospela. Najviac sa mi na celej trilógii pačila dobre spracovana prepojenost a nepredvidatelnost. Co by som vytkol, asi kameru obcas pri akcii, a niektore slabsie pasaže, hlavne teda tie uvodne. Celkovo však hodnotim velmi kladne a tato trilogia ma jednoducho niečim dostala, a som rad, že som mal možnosť ju zhliadnut na jeden šup. Cudzojazyčnosť ma tiež nadchla, kedže angličtinu pocut odvšadial, a aspon som mohol film rovno pozerat s eng subs. Co by som este vyzdvihol, je to, že v zaver každeho filmu dokazal vo mne vyvolat neskutocne emocie. Pri tomto zaverečnom diele, to o to viac plati, kedže sa dalo trochu ocakavat, že to praveze nikto z hlavnych postav neprezije, kedze cela trilogia sa niesla v znameni smrti kvoli honbe za prachmi. Nakoniec sa im vsak aj v tomto podaril twist, a aspon jedna buduca rodina to dotiahla do happy endu. Posledny vyborny aspekt trilogie, ktory ma napada, bol ten, ked sa prelinali udalosti/sceny, ktore prebehli tesne za sebou ale ich vlastne popretacali a poprepajali a doplnali. Neviem, ci som vobec take nieco doteraz vo filme videl, ale neskutocne to dodalo štavu každenu dielu. S čistim svedomim, hodnotim kazdy film a aj trilogiu 4* - 75% a dufam, že ešte niekedy natrafim na nejaky podobny filmovy zazitok, pri ktorom ani neviem presne popisat, prečo ma tak chytil, zrejme to bude autenticitou a osudom hrdinou, ktori vlastne všetci boli kriminalnici, vrahovia atd., ale na druhej strane ich človek lutoval v niektorých chvilach a sledoval s napatim ich rozhodnutia, ktore ovplyvnovali ich zivot resp ich zivotne smerovanie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO POSLEDNÍ PRÁCE. ZNÁTE MOU SITUACI...“ /// Tvá to, než to začne bavit. Lidí a jmen jak v korejskejch filmech, a nějak se to přes ně né a né dostat do tempa. Vona ta stopáž taky není pro nic za nic, nebo spíš jednoduše řečeno – je na nic. Naštěstí v půlce už film baví. Nejdřív dlouhou loupeží, díky který mrknem podrobněji na osud Jorgeho. JW? Tak toho si moc neužijete. Je to tak nějak divně poskládaný, spousta linií je k ničemu a ta Jorgeho by vydala na samostatnej film. Dobrej film. Nakonec maj co dělat, aby to na konci jednoduše a rychle rozmotali a řekli, že ,,život je tak krásná a přepychová věc, ale prachy si za něj nekoupíš“. Spíš zklamání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu žít v luxusu. Za každou cenu. 2.) Zajímá se o mě Cpпска мафија. 3.) Thx za titule ,,veronika.indruchova“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

petero 

všechny recenze uživatele

Vydarené trilógia, niečo na spôsob Pushera. Jednotka zaujala, to som ešte netušil že bude najaká trilógia a odporúčal som ju v kolektíve. Dvojka trošku slabšia, ale ubehla ani som nevedel ako. Dobré na tom bolo, že čo sa mohlo to sa tiež pokazilo. Trojka mi prišla, že sa tam toho dosť odohralo v krátkom čase i keď mi tak hladko neubehla ako dvojka. Pôvodná postava (Joel Kinnaman) je tu už totálne upozadená, ale vôbec to nebolo na škodu, práve naopak, prišlo mi to, že tu ide o niečo viac i keď to nebolo tak precítené. Celkovo však dobrý pocit z celej trilógie. Kto má rád srbských mafiánov, do toho. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama