Reklama

Reklama

Goodbye World

Trailer 2

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Apokalypsa (pěkně hloupá) zde tvoří jen jeviště pro partnerské drama. Několik párů se (mimo jiné) díky apokalypse usadí v zapadlé chatce a to, co následuje, připomíná VyVolené, Big Brothera nebo jinou podobnou soutěž. Ten byl s tím, ale už je s ním, přitom se chce vrátit k tamtomu, ale nakonec si to rozmyslí. Občas to proloží nějakou to společenskou hrou nebo někoho zastřelí. A už jsem psal, že ta apokalypsa je hloupá? A to jste ještě neviděli, jak vlastně vznikla. ()

Blowler 

všechny recenze uživatele

Hípíci, hackeři a všemožní odpadlíci společnosti (vischni to jsou kamarádi ze studií) se slezou na ekochapupě, aby tam přečkali konec světa. Mezitím řeší záležitostí typu "proč sis mě bral, když miluješ tu druhou" a jen tak mimoděk zjistí, že apokalypsu odstartoval jeden z nich. Rannou fázi apokalypsy jsem si nepředstavoval tak šíleně nudnou. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Slušná komorná konverzačka starých priateľov na odľahlom mieste v jednej chate. Nečakajte žiadne zábery na "Apokalypsu" hovorí sa o nej len v médiach, film je založený len na pocitoch a problémoch jednotlivcov v danej situácii a živote niektorých v minulosti. Čakal som väčšiu nudu, ale celkom ma to bavilo. Môže za to i docela kvalitné herecké obsadenie. Prakticky ani jedna postava mi nebola nesympatická, či už pozitívna, alebo negatívna. A hudba je celkom trefná, dobre použitá. Ok ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které se vztahují k tomu, že končí život tak, jak doposud existoval. Mám je rád hlavně tehdy, kdy vlastně o apokalypsu nejde, jde o to, jak se zachovají lidé, jak budou jednat, jak se mění jejich hodnoty. V tomhle směru mi "Goodbye World" prostě sedl, i když konec prostě není šálek mého čaje. Komická rovina byla přesně dávkována. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Několik kamarádů z vysoké (+ partneři) se sjede na soběstačné usedlosti v přírodě jedněch z nich zrovna v době, kdy dochází ke "kolapsu civilizace" (protože hackeři vypnuli elektřinu a teroristi vyhodili do vzduchu zásobovací kamióny - okamžitě tak společnost ochromily nezvladatelné nepokoje a krvavé výtržnosti, ehm). No a tam se opíjejí, zkuřují, baví a tlachají jak na třídním srazu, narážejí na "dávné křivdy" a samozřejmě se také trochu promíchají v partnerských rovnicích. A ani mi tento pohlednicově mělký přístup k "apokalypse" nevadil, i když se tu přirozeně moc zásadního či dramatického nedělo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama