Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (91)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som pôvodne napísať, že tá gangsta póza Vanillu a jeho afroamerickej partičky pošukov je s odstupom času na smiech, ale to by nebola pravda. Ona bola na smiech už v dobe svojho vzniku. Pre niekoho možno ikona, ale mne sa pri sledovaní Vanilovho preholeného obočia, vyholených tehličiek vo vlasoch (môžu byť aj blesky, alebo hviezdy, ale tie nie sú až tak gangsta cool), pregélovaného blond prelivu a oblečka v štýle: práve som skončil vystúpenie v cirkuse, dvíha kufor. Pridajte k tomu prvoplánovo dementný scenár robený za účelom roznežnenia citlivých 13ročných dievčenských dušičiek, absolútne trápne hlášky (skonči to s rodinou a začni s hrdinou :)) a pochopíte moje hodnotenie. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, tohle nemůžu shodit ani kdybych fak chtěl, Vanilla Ice je brorec, a ne až nakonec, já mám toho týpka tak zvláštně rád, asi že jsem skrz jeho songy prolít jak raketa a přežil jsem naějakým zázrakem čas svého mladistvého rozpuku. Takže sluchátka na palici, Volume votočit až do prdele ajedéééém ajsajsbejby.... ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pecička film a stará klasika. Filmek je sice hodně jednoduchý, naivní, předvídatelný, přehraný a kdo ví co ještě pro dnešní publikum, ale za doby, kdy u nás Vanilla frčel z kazeťáků to byla celkem pecka. Co na tom, že je tam nelogičností tři prdele (třeba věčné nové kostýmy, když Vanila přijede jen na motorce), hlášek je zde ještě víc. Ono to není ani tak akční, ani romantický, ani hudební...... Je zde prostě smícháno vše, co v té době kolem Vanilly letělo......... Z nostalgie dávám 90% protože neznat to z té doby, bylo by to tak za 10% :D ()

Hellscuboy 

všechny recenze uživatele

Pro všechny hňídopichy a vrtaly - trhněte si patkou!!...tohle je prostě klasika,hlavně mjůzika...dodnes si pamatuju kroky a pár písniček s tohoto filmu mam dodnes v telefonu...OMG,co by jste chtěli po ptákovině staré téměř 20 let...za mého mládí to bylo děsně kůůůůl a dle mého je to v určitém směru dodnes...takže,zahřívám bedny,přepínám pc na elcédéčko,dávám konferenčák na stranu a jdu na to!!! :-) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Rapová nostalgie. Naomi v úvodních titulcích. Frajerský Ice s blond vlnou a koženkovym křivákem od Mc Hammera. Nesmyslný příběh a ještě nesmyslnější moto-triky! Jedinečný nápad obsadit do hlavních rolí supersporty namísto harýků. Tři zasloužené hvězdy! ...Jinak ale kýč nad kýče s naprosto zoufalým dabingem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama