Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kosmická loď s cestujícími, mezi nimiž je i prezidentova manželka, je na svém prvním letu kolem Měsíce a zpět na Zemi. Dojde však k masivní sluneční bouři, která vykloní raketu z kurzu a poškodí ji. Neovladatelná loď nyní míří přímo ke Slunci... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dneska nejsi sestra, jsi manželka astronauta......... Taková tříhodinová televizní jednohubka u které můžete vařit, vyprat, pověsit prádlo, vyžehlit no prostě uklidit celý dům a pak se vrátit k TV a zjistit, že se děj moc neposunul. CITÁT - Myslíte, že si ještě někdo zaplatí, aby mohl letět do Vesmíru?............... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že není (a nikdy nebude) v lidských silách naštvat Sluníčko ... naštěstí. Ale taky se můžu plést: Technické ani jiné vědy nikdy nebyly mou silnou stránkou - a aplikace fyzikálních vzorečků v praxi mi působila nemalé problémy už na základní škole. Takže když nebudu hloubat nad podstatou zápletky, zbyde k vyhodnocení její zpracování. Na první pohled je zřejmé, že rozpočet není nijak závratný, neboť nestačí na davové scény ani na špičkové efekty. Ale s nedostatkem finančních prostředků si příběh poradí vcelku šikovně, když se soustředí na osudy těch, kteří jsou nějakým způsobem svázáni s kosmickou lodí a s její posádkou. Tím ovšem veškerá šikovnost začíná i končí, neboť největší katastrofou každého katastrofického filmu je rozvleklý děj, který plnými hrstmi předává divákovi takřka nekonečnou, statickou nudu bez osvěžujícího závanu jakékoli atmosféry. Nejtalentovanějším hercem je bezesporu Sluníčko, dále s určitým odstupem kosmická loď, která si hraje na kamikadze ... a až někde daleko vzadu se bezradně potácejí ostatní protagonisté. A tak vám nezbývá než si přát, aby výše jmenované Sluníčko nějakou parádní akcí ukončilo trápení všech zúčastněných ... aby se mohli sebrat, pospolu si dojít pro honorář a v klidu se rozejít domů. Skomírající 2* ... P.S.: Na druhou stranu znám i horší způsoby, jak strávit sobotní večer. ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Chce se to povznést nad nesmysly a vypnout i záložní systémy svých mozkových logických center. Jen tak se dal tento předlouhý filmový armagedon shlédnout celý. První polovina filmu si koleduje o odpad, druhá půlka už má alespoň trochu více napětí, lze-li to tak pojmenovat. I na takovouto kravinu se dalo dívat. Jednou, podruhé by to bylo za trest. 20% (tv) ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Snůška čirejch nesmyslů:-D Jak se snažej furt mluvit hrozně chytře, ale z huby se jim linou totální blbosti:-D Star trekový extrémní technobláboly jsou aspoň tak totálně smyšlený, že je nelze napadnout, jelikož nemaj žádnej význam...ale tohle jsou prostě uplný hovadiny, jelikož se snažej nějak tvářit:-D Samozřejmě, spousta sci-fi filmů je plná vědecky neproveditelných nesmyslů, ale tohle je tak okatý, až to bolí:-D A navíc typicky laciný a hloupý. Pobavil mne například velkolepý applaus kvůli tomu, že se letadlo dokázalo odlepit od země. NE! Nekecejte! To se povedlo letadlu?:-D A mnoho dalšího. Prej 8000 km/sec:-DDD To mě uplně moc pobavilo. Hyperpohon v katastrofickém filmu:-D ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Jak si může někdo vůbec dovolit natočit nízkorozpočtový film s takovouto tématikou? Rozpočet se promítá úplně všude. Ve výběrech herců, režii i efektech.. Všichni se snaží, jak jen můžou, ale zakončení filmu veškeré snahy naprosto potlačuje a ("spoiler") od filmu budete odcházet s pocitem, že je to opravdu solidní "kravina", protože film de facto nemá žádný závěr, žádné zakončení! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama