Reklama

Reklama

Peelers

Trailer 1

Blue Jean, majitelka striptýzového baru v malém městečku, je z finančních důvodů nucena klub prodat a pořádá tak rozlučkovou párty pro všechny zákazníky. Tu si nenechají ujít ani místní horníci, kteří právě narazili na ropu a chtějí to patřičně oslavit. Nikdo z nich ovšem netuší, že kromě dobré nálady z vidiny zisku, s sebou přinesli i virus neznámého původu, který mění lidi na agresivní bestie. Blue Jean tak musí spojit síly se svým věrným personálem a bránit se vším, co mají po ruce. Brzy je však jasné, že tuhle noc neodbíjí poslední hodiny pouze pro klub. (Hernycztek)

(více)

Diskuze

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Docela sexystický film 95min. a  z toho 15min. prsa hereček Wren Walker, Nikki Walin, Momona Komagata, Kirsty Peters  :D :D 

a prý horor  aha....

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Zbytečný nic neříkající film s lacinými efekty. Ta digitální krev je jak pěst na oko.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychor

hele chytráku, co kdybys zase vylez na ten fazolový stonek, ze kterého si slezl ? víš prudiče, debily a takový duševní mrzáčky, tady nemáme rádi 

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Psychor

Jo, mám na to stejný názor. V USA to bude trhák pro puberťáky, kteří utrátí své doláče jenom na tomhle, dokonce to bude možná víkendové eso kin, ale tady? To si radši pustím Eurotrip ;-)

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Eratashi

Skew jsem naštěstí neviděl, ale klidně bych se vsadil, že bude mít větší kvalitu než tahle odpad, protože teď se to Schelenz evidentně rozhodl ještě smíchat s komedií. Je tam vidět inspirace Raimim, který se přesně tímhle ve většině "hororů" odepsal. Navíc nízký rozpočet a k tomu mizerný tvůrce sázející na trikovou složku. To je všechno dohromady opravdu smrtící kombinace a nechápu, jak se to mohlo dostat na festival. Asi kvůli tomu, že je to v USA, kde se mnohdy drží záady, že čím primitivnější, tím lepší.

na příspěvěk reagoval Eratashi

Uživatel Eratashi smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak zadek co........zpívá, je tedy zajímavé, zbytek bude jen další gore masakr, takže pohoda 

na příspěvěk reagoval Eratashi

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

To bude totální nářez...taková vymašťovací úchylárná všech dob ;-) Vsadím se, že to bude mít úspěch hlavně v Americe.

Lucasion

Lucasion (hodnocení, recenze)

Páni. Nenapadá mě jediný jiný slovo jak popsat trailer.... Prostě - páni....

Reklama

Reklama