Reklama

Reklama

Peelers

Trailer 1

Blue Jean, majitelka striptýzového baru v malém městečku, je z finančních důvodů nucena klub prodat a pořádá tak rozlučkovou párty pro všechny zákazníky. Tu si nenechají ujít ani místní horníci, kteří právě narazili na ropu a chtějí to patřičně oslavit. Nikdo z nich ovšem netuší, že kromě dobré nálady z vidiny zisku, s sebou přinesli i virus neznámého původu, který mění lidi na agresivní bestie. Blue Jean tak musí spojit síly se svým věrným personálem a bránit se vším, co mají po ruce. Brzy je však jasné, že tuhle noc neodbíjí poslední hodiny pouze pro klub. (Hernycztek)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Známy striptízový klub Titty Balls je v malom mestečku vyhláseným miestom, ale nanešťastie prišla jeho posledná noc, pretože vlastníčka je nútená predať ho. Na poslednú udalosť prichádzajú aj robotníci z miestnych baní, ktorí sem prichádzajú osláviť svoj dôležitý objav, ktorý je pre nich cestou k bohatstvu. Tento objav je však aj pôvodom neznámej infekcie, ktorá začne návštevníkov meniť na krvilačné príšery. Vlastníčka sa preto musí spojiť s verným personálom a bojovať proti horde nakazených zákazníkov. - Tento horor patrí medzi tie lepšie kúsky od Uncork'd Entertainment, aj keď sa opäť nejedná o žiadne velké dielo, ale len o zábavu doplnenú o velké množstvo krvi. V tej spočíva aj problém, ktorým je nepríjemný digitál, ktorý sa však strieda s celkom kvalitným gore, takže neviem, prečo to tvorcovia zbytočne kombinovali. Pani Wren Walker v hlavnej úlohe podala na to, že je to jej celovečerný debut, dosť dobrý výkon. Celkom dobre funguje vtipný úvod, kde sa o zábavu starajú hlavne robotníci. Natočené je to v rámci možností dobre, aj keď sa to väčšinou odohráva v prítmí. Je to amatérska robota, ženy tiež nestoja za vela, je to aj dlhšie, než by bolo treba, ale aspoň sa režisér vyhol Found Footage forme, ktorú použil vo svojom debute, takže nejaký mierny progres sa dá oceniť. + herec z iZombie a Dead Rising ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na kanadském snímku „Peelers“ oceňuji skutečnost, že je docela odvážný v ukazování nahoty, ale není to něco, na čem by se dal stavět úspěch jakéhokoli hororu. Uzavřené prostředí filmu sluší, ale neděje se zde prostě nic, o by bylo až tak zajímavé, co by vás vyloženě přikovalo k židli. Sem tam vás potěší trochu toho humoru, ale je ho málo na to, abyste se dobře bavili. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kdyby režie nezprznila úvodní pecku Eyes On Fire nějakými anonymními flundrami s falešnými cecky a komerčními kérkami, a kdyby Wren Walker nebyla celou dobu tak příšerně zmalovaná a neměla umělý řasy, dal bych rád čtvrtou, ale takhle nemůžu, kvůli pokřivený estetice, to je snad jasný. Jinak ale přesně ten druh béčka jaký mám rád, nečekané překvapení. Velká plus jsou nemilosrdnost se všemi postavami, drsný humor, i pár dobrých hlášek (třeba "prostě se na pódiu vyser"). Ke konci sice scénáristovi trochu došla šťáva, ale celkově nadprůměrně zábavná a záživná záležitost, která kdyby se narodila o nějakých dvacet járů dřív, mohla se stát třeba i kultovní. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

U Kanady je to vždy buď a nebo. Buď je to naprosto nudná sračka, amatérský hovno, nebo průjem bez špetky krve či nahoty. A nebo se občas objeví něco odvážnějšího, jako je Peelers, který se té nahoty nebojí a dojde i na pár dobrých Gore scén. Samozřejmě tenhle Horor (chybí zařazení do komedie) není taky bůhvíjak megasuper, ale mě to celkem bavilo. Ropáci vypadali celkem děsivě, nahota je tu po celý film - herečky celkem koukatelný (Baby byla výborná !) Top scény - propíchnuté bradavky, soukromý striptýz. Velkým mínusem (ale chápu rozpočet) byla digitální krev v některých scénách a některé zbytečné dialogy. Každopádně, z Kanady mě přesvědčí Horor málokdy, takže tady určitě zasloužené 3* za odvahu. VYLIŽ SI ROPU ! (128. hodnocení) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Striptýz kombinovaný se zombie už tu byl a musím říct, že šílenou parodii s Jennou Jameson jsem si docela užil. Jenže tady nešlo tak úplně o zombie a místní striptérky také nebyly to pravé ořechové. Navíc tvůrci se nedokázali rozhodnout, jestli točit komedii, nebo klasický zombie horor. Výsledkem jen nekoukatelný mišmaš, který sice nabízí sem tam slušné gore, ale to je tak všechno, protože masky nakažených stojí za prd a většina mordů se odehrává v šeru. Herci, ačkoliv tady člověk nečeká kdovíjaké výkony, byli příšerní i na takovouhle záležitost. Výjimkou je Wren Walker, ale ta je zase taková nějaká divná a mínusem je to, že se snad jako jediná nesvlíkla. 15% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Vyčištění interiéru trvalo více jak týden, protože v krvi bylo mnoho oleje. (Kudly4)
  • Střelba probíhala v uzavřeném baru, ale někteří kolemjdoucí si mysleli, že se otevřel nový klub a pokoušeli se dostat dovnitř. Někteří byli ochotni zaplatit. (Kudly4)
  • Baseballová čepice a dres hlavní postavy „Roadkill“ je název skutečného baseballového týmu, do kterého patří režisér i scenárista. (Kudly4)

Reklama

Reklama