Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Příjemná a pohodová komedie, kde nejde jen o vtipy spojené s vylučováním, zvracením a pohlavními orgány. Sice se tu taky najdou, ale ty většina humorných okamžiků je spojená s humorem o něco vyšší třídy. Což je milé zpestření. Banks je jako dáma v žlutých šatech kouzelná i když má s odpuštěním den (lépe noc) blbec. Sice slabší 4 hvězdy, ale jsou. ()

BodG 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být příjemná, zábavná komedie, ale společnost asi dospěla do fáze, kdy je nutno i ve filmech podbízet názor, že zbytečná promiskuita a sex za podobných okolností je v pořádku. Filmy by mohly začít, jako médium čím dál více ovlivňující dnešní společnost, její podvědomí a uvažování, začít umravňovat a nabízet náhled na obě strany mince a ne propagovat dekadenci a stupiditu. Nejde o puritánství, ale o princip zdravého vývoje smýšlení člověka a lidské společnosti. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Ty seš ta moje kráva z televize ? Jo, jojo, já jsem ta kráva z televize :-) prosím, potřebuji pomoc... Jo to já teď taky, takhle jsem se nevytlemil už asi deset let. Na první pohled se mi zdálo, že to bude dementní píčovina o blbý blonďatý krávě, a během několika minut mě to sluplo i se šlupkou. Oka mi lezly smíchy ušima, a navíc velmi oceňuji poučný průlet typickým americkým městem. Za mě rozhodně prima taškařice, pro velmi pozdní odpoledne. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který opravdu stačí vidět jen jednou. Oblečte si žluté těsné šaty a budou Vás mít všichni za prostitutku. Opravdu zbytečný snímek. A když člověk vezme do úvahy, že hlavní hrdinka se chová jako blbá blondýna (a že by vůbec žádný film vlastně nebyl, kdyby zůstala ležet v posteli) zjistíte, že je to opravdu o ničem. Slabé dvě hvězdičky jen za to, že na konci mi to vše bylo tak trochu sympatické díky hercům. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ani chvilku mne nenudilo dívat se na to, kterak se ta "kráva ze zpráv" potácí hoďku a půl v přiléhavých žlutých šatečkách z průšvihu do průšvihu. Ne, že by mě to nějak mimořádně rozesmálo, ale Elizabeth Banks to zvládla s grácií a měla i štěstí, že ji podpořilo vynikající nesourodé duo policistů či sarkastický pilot vrtulníku. Do učebnic komedie se Ulička hanby rozhodně nedostane, ale jako tip na pohodově strávený večer ji mohu v klidu doporučit všem, kteří by si dokázali reportérku Meghan Milesovou splést s lehkou děvou. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Dowtownu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)

Reklama

Reklama