Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dnes použil poté, co jsem znechuceně upustil od sledování nepovedeného seriálu. Pokus o zlepšení nálady se zdařil. Naprosto nenáročná komedie o ženské co se vykalí, vyspí s neznámým chlapem a ztratí se v Los Angeles bez peněz a sebevědomí. Elizabeth Banks se s touhle sebevražednou rolí popasovala se ctí. 60% ()

harpyje2 odpad!

všechny recenze uživatele

Film je zcela zbytečný, to je zřejmé. Horší však je, že nemá žádné kvality. Pokud už tomu nechcete věřit a stejně si ho naplánujete na dobu, kdy budete doma ležet s chřipkou, pořiďte si ještě jiný záložní film. Je v něm několik scén, u kterých jsem měla zvláštní pocit, že by nebyly tak hlouplé, kdyb nebyly tak příšerně ztvárněné. Nefunguje ani jedna. Pravděpodobně i kvůli dabingu - horší jsem slyšela jen tzv. "mluvený dabing", v osmdesátých letech minulého století. Takže jako odpad na druhou hodnotím českou dabovanou verzi. Originál jsem neviděla a nikdo mne k tomu nedonutí. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Najde se pár dobrejch scén (černoši, autobus nebo policajti), ale mínus dávám za dementní závěr představující absolutní hollywoodský klišé. Jenže Elizabeth Banks je velice pěkná MILFka, takže eventuální nedostatek zábavy vyvažuje její cupitání v minišatičkách po Los Angeles. A kdyby Liz ještě ukázala dudy (k čemuž jí dal scénář krásnou příležitost), byl bych ještě skopojenější, tři slabší hvězdy. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

elizabeth banks a jej velke komedialne solo tak trocha v style hangoveru pod taktovkou byvaleho spolupracovnika adama sandlera. humor nema daleko od sandleroviek (teda obcas tupy a utociaci na branicu na najjednoduchsom levele), ale obcas sa najde nejaky lepsi a inteligentnejsi spek (co sa vsak tak casto nestane). prihravajuce figurky su v pohode ale nikdo kdo by bol lepsi ci zapametania hodny viac ako elizabeth sa nenajde... ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie sledující hlavní hrdinku, která se snaží dostat po propařené noci na pracovní schůzku, jak se dostává z jednoho průseru do druhého. Díky několika nedorozuměním, nečekaným komplikacím na cestě a množstvím od pohledu komických postav je děj pěkně svižný, zábavný a ani chvilku nenudí. Já se u filmu skvěle bavil a na Elisabeth se taky ještě dá pořád dívat. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)
  • Když Megan (Elizabeth Banks) krade kolo a mluví s chlapcem, má v jednom záběru ve vlasech listí, ale v dalším už ne. (Tirny12)

Reklama

Reklama