Reklama

Reklama

Rage Against the Machine - Sleep Now in the Fire

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2000, 4 min

Obsahy(1)

Hudební videoklip představuje rap rockovou kapelu Rage Againts the Machine, která hraje na schodech před burzou v New Yorku. Ve videoklipu se střídají s živým vystoupením i satirické scény z populární televizní hry Chcete být milionářem? (Epistemolog)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Okúzľujúci videoklip, ak by som použiť nejaký slovný význam. Vtipne podané posolstvo, ktoré na tvárach vykúzli úsmev, ale v podvedomí zarazí kde koho. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Revolucionáři RATM jen bodují, tohle video je skvělé a skvělé je jak ukazuje na chamtivost USA, ostatně jako texty samotné. RATM do toho!!! ()

Reklama

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Žertovná hádanka pro příznivce filmové databáze - kdo je ten legrační tlustý pán, kterého v klipu zatkne newyorská policie? ()

Zajímavosti (6)

  • Video bylo natočeno na Wall Street, přestože Michael Moore nedostal povolení k natáčení a bylo mu vyhrožováno zatčením. (GreatestFan)
  • Na konci písně je slyšet krátký vzorek korejského umělce Uhm Jung-hwa z roku 1998 „Poison“, který byl náhodně zachycen z místní korejské rozhlasové stanice vysílané prostřednictvím Morellova zesilovače. (Epistemolog)
  • Video bylo nominované na MTV Video Music Award za nejlepší rockové video, ale prohrálo a basista Tim Commerford na protest proti prohře vyšplhal vysoko nad jeviště. (GreatestFan)

Reklama

Reklama