Reklama

Reklama

Mořské panny z ostrova Mako

(seriál)
  • Austrálie Mako Mermaids (více)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(68)

V pokračování H20 sledujeme Zaca, který se proměnil v mořského muže a ohrožuje tři mladé mořské panny z ostrova Mako. (Netflix)

Recenze (18)

unclejack 

všechny recenze uživatele

H2O Part Two. S presvedčením, že staré trio pohotovo nahradí trio nové, značne podobné a s presvedčením, že nový kontext príbehu a morský pán - herec s tajuplným menom Chai Romruen - prinesú novú vlnu popularity okolo vyčerpaného námetu sa na druhej strane sveta pustili do seriálu Mako Mermaids. Ono to má svoje kvality - odtiaľ tá jedna hviezdička - lenže tie sú prekryté značnou povrchnosťou a prapodivným scenárom v rámci ktorého jednotlivé postavy kolísajú od dielu k dielu v škále od nenávisti k láske. Okrem toho som nadobudol pocit, že Lucy Fry, zrejme zamýšľaná ako hlavná postava, je v tieni Nixie v podaní Ivy Latimer. Ostatné postavy sú najmä vinou nevýrazného scenára nedotiahnuté. A hoci je vidno snaha o zatraktívnenie známeho námetu, nedá sa povedať, že by Mako Mermaids boli lepšie než originálne H2O. Skôr naopak. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jeho předchůdce, má 'Mako Mermaids' zajímavější příběh a nové nápady. Herci / herečky jsou sympatičtí, možná proto jsem si tenhle seriál oblíbil. Chvílema je to napínavé, a sem tam se objeví nějaké ty vtipné chvilky. Rozhodně lepší než H2O: Justt Add Water. Není to jen o nějakém mladíkovi, který se snaží neprozradit svoje "mořské" tajemství, nebo o tom, jak se mořské panny snaží být jako lidi, je toho mnohem víc. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

komunita mořských panen dostane mentální breakdown, když se jeden muž omylem stane [maskulinní alternativou mořské panny] a naruší safe space ikonické třpytivé jeskyně. tři obviněné ryboholky jsou vyloučeny z komunity a středoškolní drama je na světě. tenhle sequel k H2O selhal už jen z toho důvodu, že se adekvátně nejmenuje H2O2 - stejně jako peroxid vodíku vám totiž vybělí mozek. ()

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto ma dostalo na kolená. Ten chlapec s tou ligotavou plutvou bol TOP a tie slečny ma budú chodiť v noci strašiť. Videla som veľa častí z pôvodného seriálu a určite nebol tak stupidný ako toto jeho údajné pokračovanie. Myslím že pri tomto ma potešilo že po mojom hodnotení kleslo číslo o percento a z modrej sa stala šedá. ()

Galerie (235)

Zajímavosti (5)

  • Lucy Fry si zde zahrála mořskou panu Lyli, kterou ztvárnila také v poslední řadě H2O: Stačí přidat vodu (od r. 2006). V seriálu se objevila také Cariba Heine, která hraje samu sebe z již zmiňovaného seriálu H20: Stačí přidat vodu. (BLANIK.)

Reklama

Reklama