Reklama

Reklama

Expremiéři


Josef Tošovský - pilíř stability (E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Odhalení Josefa Tošovského jako introvertního úředníka, kterého pobyt v premiérské funkci nezbavil strachu z médií, ale zbavil ho přátelství Václava Havla. (Česká televize)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi nudný díl. Postavy v dokumentu jsou hodně pokřivené osobnosti včetně Tošovského. Kauzu Nomura České pivo jsem sledoval a chybí zde hlavní postava politik-zločinec Vladimír Tlustý. Svoji odpovědnost za jmenování Tošovského má Václav Havel. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedy je a kedy nie je ctižiadostivý bankár prospešný pre riadenie štátu? Škoda neúčasti Josefa Tošovského, no aj to je druh odpovede a ničím nevybočujúci z jeho správania. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš než pilíř stability bych nazval tento dokument "Lidé mluví o Josefu Tošovském, ale on už se léta s nikým z Česka oficiálně nebaví". A to je velká škoda, uraženost a povýšenost Václava Klause, který se odmítl s Petrou Nesvačilovou bavit, je pochopitelná, je to ješitný egomaniak, ale kdyby pomohl Tošovský objasnit některé aspekty svého půlročního vládnutí, velmi by to prospělo. Ve výsledku tak spíše průměr. ()

Reklama

Reklama