Reklama

Reklama

I Will Follow You Into the Dark

  • Velká Británie Into the Dark
Trailer

Obsahy(1)

Sophia (Mischa Barton) trpí vážnymi depresiami, lebo pred šiestimi mesiacmi jej zomreli obaja rodičia. Je presvedčená, že posmrtný život je len o samote a zabudnutí a že takýto život je bezvýznamný. Neskôr sa zapletie do nečakaného romániku s mužom menom Adam (Ryan Eggold). Keď sa Adam záhadne stratí v hlbinách strašidelného domu, Sophia sľúbi, že ho bude nasledovať, aj keby to malo znamenať, že musí vojsť do ríše smrti. (Kadas97)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla docela úmorná a ačkoliv mám Mischu Barton docela rád, dívat se na ní jak střídá útrpné výrazy s těmi zamilovanými mě zrovna moc nebavilo. Nicméně když se děj přesune do opuštěného patra starého baráku, začne docela obstojné strašení, které nepostrádá slušnou atmosféru a nějaké to napětí. Je sice pravda, že to všechno narušuje dost mizerná práce se světlem, ale člověk nemůže mít všechno. Netradiční závěr se docela povedl, takže celkově to vidím jako neurážející průměr. 50% ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Mischa Barton je smutná holka. Umřela jí matka, na začátku filmu jí umře otec a ona nemá moc důvd žít. Trpí a nesocializuje se. Následně potká atraktivního týpka. Ten jí sbalí tak, že jí srazí na ulcici. Mischa za ním začne docházet domů. Byldí ve starým baráku u kterýho se občas zastaví exkurze lidí, co hledají duchy. Dělají si z toho srandu, ale pak... Tady je přesně opačnej problém jak u Seventh Moon. První hodinu se v tom filmu nestane vůbec nic. Je to naprosto ubíjející přehlídka ztrápené Mischy Barton, která se snaží vyhrabat z nejhoršího a neumí hrát. Po té hodině, kdy už to většina lidí vypne se film přepne do duchařiny a ono to funguje ! Ano, je to příliš pozdě a příliš pozdě, ale kvůli fungující atmosféře a jakš takě fungujícímu chuťovýmu ocasu musím dát 5/10 ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Sophia je utrápená žienka, ktorá v priebehu pol roka stratila oboch rodičov a pomaly sa odizolovala od sveta. Po čase sa však zblíži s Adamom, ktorý jej opäť vracia chuť do života. V jednu noc ale Adam zmizne zo svojej postele, odkiaľ vedú iba krvavé škvrny do chodieb poloopustenej budovy. Film je viac-menej zložený z dvoch častí; prvá je síce mierne zdĺhavá, ale príjemná, nesilená, romantická dráma s niekoľkými mysterióznymi momentmi. Človek tu vo vzduchu vytuší prítomnosť niečoho zlého a zároveň sa trochu zžije s hlavnou hrdinkou (Mischa Barton už vo svojej 7. hororovej úlohe). V druhej časti potom už nastupuje fajnový, napínavý, atmosférický horor, kde si divák moc nevydýchne a slušne si vychutná to, kvôli čomu sa takéto filmy pozerajú. Samotný záver som síce čakal o niečo vygradovanejší, ale nevadí; aj tak ide o nečakaný a sympatický kúsok. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nevadil mi romantický začátek, který byl proloženej pár mystery prvkama naopak, dost mě to bavilo a těšil sem se na finální náhul.Bohužel obrovský potenciál toho opuštěnýho patra využil režisér jen na chvilku a pak ten trotl začal do dechberoucích hororovejch pasaží tlačit zpomalený záběry mucinkování a zamilovanejch pohledů a totálně domrdal celou atmosféru do hajzlu.Navíc konec byl tak ubohej a trapnej, že se mi chtělo zvracet.Nejdřív mi ten film vůbec nevadil, když se tvářil jako romantika, bral jsem to, ale když to začal režisér míchat, chtělo se mi zvracet.Hodně zabitej potenciál panečku.30%. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Někdo vzal dva filmy a naprcal je do sebe. Silně blitkoidní romantický škvár střídá nadprůměrný horor, který má jednu opravdu velmi dobrou a silnou scénu. První hodina je ale doslova k posrání. Pak začne atmosféra celkem houstnout, jenže do toho přijdou prostřihy, jak támhle se vodí za ručičku, tuhle jí hraje na piáno, onde zase zamilovaně švitoří. Střih, úúú, áááá, ddd důůůůch! Tak to né, vážení. Buďto budete romanticky zvracet a pak pekelně strašit, ale dohromady to bohužel nefunguje. Když je to horor, tak je to dobrý. Přežil bych i tu první půlku, kdyby to bylo o půlhodinu kratší, a ta druhá by mě donutila si aspoň otočit trencle naruby . Promarněný potenciál. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama