Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový moderní hobby magazín Filipa Čapky. Užitečné informace o zahradách, bydlení a stavebních úpravách všeho druhu. Nejnovější trendy pro Vaši inspiraci v pravidelných rubrikách představujeme moderní trendy dnešního hobby. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím. Těch Receptářů a Loskutáků tu už bylo tolik, že další pořad o tom jak správně rozstříhnout čtvrtku nebo na jakou stranu šroubovat šrob šroubovákem abych šrouboval a ne vyšrtoubovával tu už bylo fakt hodně... A navíc Čapku nějak nemusím a ze své místnůstky s cajkem bych jej hnal lopatou. Dávám jednu hvězdu jen proto, že teď už vím jak z jednoho listu okrasné domácí květiny si udělám řízečky abych jich moh mít 5. * ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Chytrý a zajímavý pořad, který je moderní a aktuální. Nejužitečnější pořad ČT. Rozhodně vhodný pro všechny majitele nemovitosti, kutily a zahrádkáře. V pořadu se sice objevují reklamy, ale je to nejefektivnější představení výrobků. Doufám, že se zde nebude ukazovat jak si vlastnoručně vyrobit krásnou dekoraci ;o) ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Inspirační motivační pořad, ale nejsem žádný kutil což ukazuje, že první díl od roku 2013 jsem viděl až dnes, kdy byli moderátoři v rouškách kvůli koronavirové pandemii. Zdá se, že Češi vyrábí něco celý den co si já za stovku koupím v obchodě, kde mi také odborně poradí. Rady na imunitu výborné, ale u mě nejvíce funguje sauna a sport. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho rad - kutilova smrt. Tok rad a informací, které se na diváka dnes a denně z médií valí, roste a sílí. Obdobně laděný pořad přišel poněkud pozdě a příliš nebere ohledy na to, že už je divák přesycený tím, jak ošetřit sad, odborně vymalovat a nezacákat při tom pokoj anebo vypěstovat stoprocentně ekoefektivní pokojovou rostlinu. Herec Filip Čapka v roli průvodce pořadu je jedna velká katastrofa. Hejhula, co šatník moc neřeší, a možná je jakousi anti-variací na "přemkovskopodlahový" syndrom. Od té doby, co se hobby začalo poprvé řešit na obrazovkách, už mě neláká ani sbírka motýlů, a ani filatelie a od obojího s jistotou upouštím. Chci substrát, štětec do ruky a nejlépe zchátralý sad, abych ho mohl dát do pořádku a já pak mohl Ančičce zase zpívat "kam se jí zakoulelo jablíčko". Když se zakutálí do baráku, tak už budu připravený. Světlo bude, protože z pořadu mě naučili, jak bezpečně vypínač opravit, když se zakutálí pod postel, tak se pochlubím rukodělnou prací postele, včetně roštu a matrace, a když náhodou se vysklí okno, tak taky můžu sloužit. Ne, nemůžu. Rada, jak zasklít okno, mě minula, takže zase něco nebudu umět. Z pozice samouka si poradím i bez tohoto pořadu. Nechci koníčka - chci koně! Počkat, tak to ne, co bych s ním dělal. No ano, mám to! Heuréka! Čapka mně ve své tv relaci polopatě vysvětlí, co dělat s koněm v paneláku. Mé hodnocení: 40% ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo som videl diely veľmi osviežujúce. Oproti konkurencií akési prirodzené, bez nezmyselných reklamných produktov. Postreky na čokoľvek , ktoré sa hemžia v receptári a slovenských odnožiach podobne zameraných programov sa tu zatiaľ nevyskytujú a to je fajn. Skúste udržať latku tam kde je na začiatku... Bohužiaľ aj tu sa presunul z Receptáru dealer chemických produktov p.Kopřiva a tak je to celé v háji ... Koncept bez chémie sa tak celý rozpadol . ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama