Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Těla, která pan Kaplan vyhrabala, umístí na ledovou plochu zimního stadionu, kde jsou později nalezena. Policie rozjíždí vyšetřování, v jehož čele je Julian Gale, bývalý parťák agenta Resslera. Ressler se k Julianovi naoko připojí a pomáhá mu s vyšetřováním. Julian si myslí, že Reddington má uvnitř FBI nějakého spojence, a má v plánu vyšetřovat Liz. Pan Kaplan spolupracuje s vražedkyní Philomenou, která jí pomáhá vypátrat Redovy společníky. Samar se dozví, že získala stipendium na prestižní policejní škole. Když zjistí, že je to díky tomu, že ji doporučil Aram, stipendium odmítne. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

molcan2 

všechny recenze uživatele

Dobrá epizóda, aj keď je trochu mimo kvôli pánovi Kaplanovi, ktorý je Reddingtonovým novým nepriateľom. Funguje to dobre, ale konečne sa zamerali na Blacklist, ktorý poháňa celý tento seriál. Osoba z Blacklistu ktorá bola v tejto show, Philomena, bola pre pána Kaplana podporou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Muž, který to vede, je zdivočelý jako prase v broskvovém sadu." Zdivočelý agent Gale mě nebavil od prvního okamžiku, ale v podstatě obyčejná Philomena mě svým chameleonstvím dost zaujala. Bohužel to byl jediný zástupce něžnějšího pohlaví, který mě bavil protože pana Kaplana už k ženám neřadím, Liz se chovala jako rozmazlený fracek a reakce Samar na stipendium mě vedla k myšlence, že nezvládá své hormony. Oni ani chlapi na tom tentokrát nebyli moc dobře, protože Red neměl příliš prostoru pro své velkolepé výstupy, Ressler psychicky nezvládal spolupráci s Galem a Aramovi doporučuju, aby si našel partnerku, které nebude muset vařit, prát a čistit kolt. ()

Reklama

Galerie (33)

Reklama

Reklama