Reklama

Reklama

Cesta krokodýlů

  • Česko Mutantní krokodlaci z bažin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě soupeřivé rodiny z louisianských mokřin musí dát stranou své problémy, aby vyzrály nad novým druhem nesmírně nebezpečného aligátora, který v důsledku chemické havárie zmutoval v monstrózního požírače lidí. V tomto filmu o obrovském tvorovi uvidíte Jordana Hinsona a Victora Webstera. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Schimpy 

všechny recenze uživatele

Ako komédia prečo nie? Ako Sci-fi? :D To vážne? No každopádne k veci, odporúčam pozerať v mierne pripitom stave a bude to geniálne. Hlavná zápletka filmu je o tom ako stádo aligátorov vychľastalo zopár litrov domácej pálenky modrej farby, ktorá pripomínala okenu, resp. vodu do ostrekovačov. Z tejto pálenky začali nekontrolovane mutovať. Koniec bol veľmi pekne ukončený romantikou na móle v znamení dcéra, otec aligátor a nemluvňa...Ale 86 minút života sa dá prežiť ak rozumnejšie ;) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalšia zo SyFy srandičiek, tentoraz pre zmenu s vraždiacimi aligátormi, ktoré začnú mutovať a vraždiť v Louisianských bažinách. A aj keď mám SyFy vcelku rád a režisér už tiež ponúkol niekoľko schopných filmov, toto ma nebavilo. Samé buranské kecy, otravné postavy, zdĺhavosť, humor čo vyznieva iba trápne a do toho chabé digitálne aligátory... Nuda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Griff Furst poslední dobou opravdu perlí a pod hlavičkou SyFy tvoří jeden „klenot“ za druhým. Tentokrát dal ruce pryč od žraloků a pavouků a vzal si na mušku aligátory. Svým způsobem se mu skutečně nedá upřít kreativita, že ve svých filmech přinese něco neokoukaného, leč díky svému podprůměrnému režisérskému umu z toho nedokáže vytřískat všechen skrytý potenciál. Aligátoři vrhající ze svého ocasu smrtelné ostny – koketování s lykantropií? Doufal jsem, že to nebude zas až takový průser, jenže ani tentokrát tomu prostě nemůžu dát ani průměrné hodnocení. Opět tu bylo tolik nelogických kopanců a slabých digitálních efektů, že mi to prostě nebylo umožněno. A to i přes docela úsměvné buranské hlody („Dneska si budeš hlaveň leštit sám“). (více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/ragin-cajun-redneck-gators-2013.html ) ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Júúúúúú,to ale byla hovadina! Už před filmem jsem počítal s tím,že dám odpad!Ale nakonec dávám jednu hvězdu,protože si musím přiznat,že mě to přeci jen trošku bavilo.Zasmál jsem se trikům,postavám i "scénáři" a docela mi ten čas při sledování utekl.Jednou za čas to chce vymít mozek nějakou slátaninou a pokračovat v hledání toho nejlepšího ze světa filmu.Díky Prima COOL za tyhle chujoviny pátečních večerů :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Furste ty mě sereš. Mám tvoje filmy rád ale sem tam hodíš fakt blbou sračku a letos jsi natočil dvě, tohle a Ghost shark. Navíc máš totálně skvělý nápady. Kde jinde uvidíme ducha žraloka který zabíjí lidi nebo v tomhle filmu krokodýli kteří když Vás pokoušou stanete se taky krokodýly? Ano taková reinkarnace vlkodlačin. Je to strašně blbé ale sem tam zábavné, navíc tvůrci věděly že tenhle film je kravina tak sem nacpaly humor který celkem ušel, ale třeba efekty byly šíleně slabé a celý film byl zbytečně dlouhej a nudnej. A to nemluvím o naprosto tragickém konci který musel nudit každého. Ale na druhou stranu o lehce lepší než Ghost shark. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Baton Rouge a v St. Amant v Lousianě. (rafix)

Reklama

Reklama