foto

Griff Furst

  • nar. 17.9.1981 (35 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Columbia (S04E01)
Steel Country
2016 Code of Honor
Confidential
Cheerleaders Must Die, The
Sedm statečných
Zakladatel
2015 Banshee (TV seriál)
Včera jsme všichni byli někdo jiný (S03E06)
Demonic
Focus
Nesmrtelný
Tajnosti a lži (TV seriál)
Matka (S01E09)
Terminator Genisys
Trumbo
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Up Helly Aa (S01E09)
Loft
Status: Unknown (TV film)
Zrození ďábla
2013 Banshee (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
From the Rough
Christmas on the Bayou (TV film)
Nezapomeň na lásku (TV film)
Zpátky do ringu
2012 Bitevní loď
Duchotřesení (TV film)
Letting Go
Tranzit
2011 Divoká karta (TV film)
Green Lantern
Justice for Natalee Holloway (TV film)
Miamská sopka (TV film)
Vyvolávač blesků
2010 Movin' In
Vlčí přízrak (TV film)
2009 iCrime
I Love You Phillip Morris
Nejtemnější zlo (TV film)
Nora Roberts: Pocta (TV film)
2008 Živoucí důkaz (TV film)
2007 Hitchhiker, The
Obraz mrtvého
Transmorphers
Zkřížené cesty
2006 Až do dna
Dracula's Curse
Hadí král (TV film)
Spiknutí (TV seriál)
Vymítač ďábla: Posedlost Gail Bowersové
9/11 Commission Report, The
2005 Cesta zničení (TV film)
Hell to Pay
Jolly Roger: Masakr v zálivu
Vetřelec: Únos
Zombie přichází
2004 Boa vs. Python
Kriminálka New York (TV seriál)
L.A. D.J.
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 D4G
2000 Stageghost
1999 Baby Huey's Great Easter Adventure

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

2016 Cold Moon
2014 Starve
2012 Pavoukotřesení (TV film)
2010 House of Bones (TV film)
Movin' In
2009 Wolvesbayne (TV film)
2007 Univerzální vojáci

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace