Reklama

Reklama

Poté, co teroristé sestřelí letadlo Air Force One, prezident Spojených států (Samuel L. Jackson) zůstává napospas divočině. Je tu jediný člověk, který ho může zachránit – 13letý kluk jménem Oskari z domorodého kmene, který se chystá složit zkoušku dospělosti. Jeho úkol spočívá v přežití v nehostinné krajině Laponska. Chystá se vystopovat jelena, ale místo toho narazí na nejmocnějšího muže planety v dosti prekérní situaci. S teroristy v patách se musí nesourodé duo Oskariho a prezidenta USA spojit a uniknout svým lovcům. Je jen na prezidentovi a jeho novém pomocníkovi, aby přežili nejvypjatějších 24 hodin svého života. Hon na prezidenta právě začal... (Indigo Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

No hodně lacinej akčňák s nedotaženým téměř ničím.. Ať už motivací záporáků, nerozhodnou brutalitou, která se na půl cesty ani nedostane i nevyúžití jediného pozitivního - finské přírody (těch pár přeletů kamer nad skálou nepočítám). A vyloženě úsměvné je, jak si tvůrci naivně myslí na pokračování :-D. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Prezident jako VYCPANÁ TROFEJ! Nenásilná americká fantasmagorie... z trochu přehnaným vizuálem, ale za to.. mimořádně efektivním. :) Ttřeba scéna z explodujícím boingem, Hirošima hadr... :D To mi zas tak moc nevadilo, ani až dojemně retardovaní teroristé ze zálibou vycpávání amerických prezidentů.. nebo z bazukou na jelena. :) možná by mi ani nevadil ten trošku přiblbloučkej Laponec... co se až do velkého finále věru moc nepředvede. Tedy mimo brutálního skolení halůzního jelena. Vzhledem k tomu že tento film měl být především... prezentován jako MALÍ RAMBO/Cliffhanger! Hošu si tak maximálně vystřelí z luku... Fakt kulervoucí. O_o Takže co mi na tom vlastně vadilo? No tak nějak to že všechny tyhle aspekty nedrž moc pohromadě a po vcelku povedeném převratu v letadle... což patří asi k nejlepší části filmu. Se z toho stává sračkoidní hon na šišku, kde nic nedává smysl... No až na tu hlavu v mrazáku a rodinné tajemství.. ale jestli to bylo zrovna o tomhle, nemuseli se vůbec srát z tím zbytkem... a vydat si to u nich třeba jako velkofilm" Tajemství hory! takže, mimo již zmíněného zbytečně přehnaného vizuálu... a celkem dobrého OSTU.. moc toho na chválení není. Obzvláště ta honička z mrazákem, by mohla kandidovat z přehledem na kokotinu roku. Ale, zase musím uznat že jsem u toho neusnul a že se tam pořád něco děje... i párkrát jsem se zasmál, i když tam zrovna nic vtipného nebylo. :D ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Běželo to v TV tak jsem tomu dal šanci. Co k tomu dodat. Příběh je totálně přitaženej za vlasy. Mladej Rambo zachraňuje prezidenta. Oba se tak stávají lovnou zvěří. Nepopírám, že akce je místy povedená, kamera luxusní a že i výběr lokace kde se film natáčel se povedl, ale to k dobrýmu filmu nestačí. Jednou se to přežít dalo, ale víckrát to už vidět nemusím. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Solidní zklamání. Místo zábavného guilty plesuare zde totiž dostáváme blbinu, která se (i když tak trochu záměrně) bere až nečekaně vážně. A bohužel to příliš nefunguje. Interakce mezi hláškujícím Jacksonem a cool klukem jsou fajn a Ray Stevenson je zatraceně cool. Jenže to je na film s minimem akce a neskutečně wtf koncem bohužel málo. 50% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud si nedokážete vizuálně představit pičovinu natolik slaboduchou, kýčovitou a jednoduše blbou, která vypadá, jako by nějaký retardovaný Fin v rámci evropské podpory mentálně zaostalých filmů dostal macatý grant na velmi výpravné natočení svých zaostalých masturbačních fantazií plných strkání pečlivě nagelované hlavy do americké prdele, pomozte si těmito labilními trampotami laponského spratka s čokoládovým prezidentem Džexnem. Budete pak buď slastně hýkat jako vyhlášený mozkoun Livingblb, nebo si připadat, že jste právě hodinu a půl čuměli na dobře oblečeného, slintajícího downa, co si celou dobu po xichtě rozmazával jogurt ve snaze trefit se do huby. V prvním případě doporučuji zvážit okamžitou veterinární eutanázii. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (9)

  • Vonkajšie zábery sa natáčali v Alpách. (megajalec)

Související novinky

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Reklama

Reklama