Reklama

Reklama

Jedlík masa

(seriál)
  • Česko Masožravec (více)
Trailer 1
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2012, 21 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Vydejte se na výpravu do divočiny s dobrodruhem, lovcem a spisovatelem Stevenem Rinellou. Naučí vás, jak vystopovat a ulovit zvíře pomocí různých technik. Ovšem není to žádný sběratel trofejí, každou část úlovku se snaží i zpracovat... Spisovatel, lovec a dobrodruh Steve Rinella vyrůstal na americkém středozápadě, kde se od útlého věku věnoval lovu ve všech jeho podobách. Dlouholetá vášeň ho vedla k tomu, že se stal hlavní hvězdou vlastního dokumentárního seriálu s prvky reality show. Jako Masožravec se učí další nové zajímavé lovecké techniky, názorně je představuje na kameru a pak s jejich využitím stopuje a loví různé druhy zvířat. Kořist si pak vlastnoručně připravuje na ohni. Popřejte mu dobrou chuť! (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

BigMarthy odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument o primitivech, kteří nemají ani špetku úcty k přírodě a životu. Marně hledám jakýkoliv přínos tohoto seriálu. Zajisté se najde celá řada lidí, která mě začne hanit. Rovnou předesílám, že existují kultury, které jsou na lovu zvířat z hlediska přežití závislé. Jako například Sámové nebo Tuvinci. Jsou to však moudří lidé, mající hluboký respekt k okolnímu prostředí a jeho obyvatelům. Ještě jsem u nich neviděl, aby se při samotném aktu, kdy vyhasne život, smáli. Pohazovali se svou kořistí a chovali se k ní jako ke kusu hadru. Už dávno nemají zvířata vyrovnanou šanci na přežití, současná technologie vysoce převyšuje jejich fyzické schopnosti. Pokud bude na světě přibývat podobných troubů, budeme si moci prohlédnout některé zvířecí druhy jen v knihách. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jebať na vás blázniví vegetariáni, maximálne jebnutí vegáni, zhulení hippiesáci a útlocitné teenagerky. Fuck you! Žerte svoju sóju, vyznávajte budhizmus, zachraňujte veľryby, podporujte homošskú menšinu, ale do Steve Rinella sa nenavážajte. Tento chlapík má veškeré moje sympatie a prirodzený rešpekt. Je to muž, ktorý sa vie o seba postarať. Rozvážny, odvážny a skúsený lovec. Človek, ktorý dokáže prežiť v drsnej, divokej prírode. Je smutné, že mnohí mladí muži sa tu vyjadrujú v duchu, že je to len surový vrah roztomilých zvieratiek, ktoré by si inak spokojne nažívali v krásnom lese ako vo filme od Walta Disneyho. Fuck you, sweet boys! I´am "Meat Eater"! *** ()

Reklama

umbjaz odpad!

všechny recenze uživatele

tak nevím... vidíme všichni to samé? já vidím jen reklamu na restaurační zařízení připravující divokou zvěř. jak jinak asi tak máte uspokojit chuť na lahodný kousek masíčka z nevinné srny, kterou dostanete hned po tom, co (přetrpíte) celou tu nudnou sračku o tom, jak je strašně nutné být při lovu nenápadný se skupinou kameramanů, v lesích, kde určitě žádná srnka nikdy neviděla živou duši? pokud se na to budeme dívat jako na reklamu na "myslivce" pak je třeba říct, že v Čechách je to jen banda kreténů, který si jednou za rok koupí pár bažantů, rozeženou je po oboře a pak si udělají "hon". jako příklad podám známého, který mi nabídl svíčkovou z koloucha. když jsem se ho zeptal, kde fotr střelil koloucha, bylo řečeno, že to dostali jako vejslužku od jinýho magora, jako že vždycky když někdo něco střelí, tak dá všem kousek. to je bratrství co? ale je třeba zamyslet se nad tím, proč kurva někdo jako vejslužku poslal kolouška?? to jako ten čůrák potkal někde v noci srnu s malejma a všechny je postřílel, aby měl dost koloušků pro ostatní z toho jejich "gangu"? na konec jen ocituji doktora z psychiatrie ve Futuramě: "Nelogické, nelogické, nelogické....." ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, koľko je na svete veľkochovov a bitúnkov je tento program z hľadiska bežného konzumenta úplne zbytočný. Z hľadiska "hipíka", ako milovníkov zvierat nazval jeden z miestnych užívateľov, je to úbohý pokus vybiť prebytočný testosterón na pár posledných volne žijúcich nevinných zvieratách. Ale tak prečo by si duševný mrzáci nenamasírovali svoje ego zbytočným zabíjaním? ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Z loveckého hlediska je to odpad. Příroda to ale vytáhla na jednu hvězdu. Tento "dokument" můžeme brát jako příklad toho jak se lovit nemá. Například při lovu kachen si lovci málem odstřelili psa, stříleli na vodní hladinu a s brokovým automatem na každou kachnu vystříleli nejméně tři broky, a pak si stěžovali že maj v soustech hodně broků. O zužitkování zvěře ani nemá cenu mluvit, když uloví 12 kachen a z toho 10 vůbec nezpracují. Poté ještě těmi kachnami nakrmí psa, kterému víc škodí než pomáhají. No v USA se to asi může ale podle evropských měřítek je to nepřípustné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama