Reklama

Reklama

Jedlík masa

(seriál)
  • Česko Masožravec (více)
Trailer 1
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2012, 21 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Vydejte se na výpravu do divočiny s dobrodruhem, lovcem a spisovatelem Stevenem Rinellou. Naučí vás, jak vystopovat a ulovit zvíře pomocí různých technik. Ovšem není to žádný sběratel trofejí, každou část úlovku se snaží i zpracovat... Spisovatel, lovec a dobrodruh Steve Rinella vyrůstal na americkém středozápadě, kde se od útlého věku věnoval lovu ve všech jeho podobách. Dlouholetá vášeň ho vedla k tomu, že se stal hlavní hvězdou vlastního dokumentárního seriálu s prvky reality show. Jako Masožravec se učí další nové zajímavé lovecké techniky, názorně je představuje na kameru a pak s jejich využitím stopuje a loví různé druhy zvířat. Kořist si pak vlastnoručně připravuje na ohni. Popřejte mu dobrou chuť! (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

BigMarthy odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument o primitivech, kteří nemají ani špetku úcty k přírodě a životu. Marně hledám jakýkoliv přínos tohoto seriálu. Zajisté se najde celá řada lidí, která mě začne hanit. Rovnou předesílám, že existují kultury, které jsou na lovu zvířat z hlediska přežití závislé. Jako například Sámové nebo Tuvinci. Jsou to však moudří lidé, mající hluboký respekt k okolnímu prostředí a jeho obyvatelům. Ještě jsem u nich neviděl, aby se při samotném aktu, kdy vyhasne život, smáli. Pohazovali se svou kořistí a chovali se k ní jako ke kusu hadru. Už dávno nemají zvířata vyrovnanou šanci na přežití, současná technologie vysoce převyšuje jejich fyzické schopnosti. Pokud bude na světě přibývat podobných troubů, budeme si moci prohlédnout některé zvířecí druhy jen v knihách. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Tady je krásně vidět, jaká pakáž hodnotí na CSFD. Mimochodem IMDB má hodnocení tohoto pořadu na 8 bodech. Takže, když budem ignorovat hipísáky, je tento pořad sice relativně o ničem, ale můžou se zde najít lovecké praktiky, které by ve spojení s přežitím od Beara Gryllse, udělali z každého tintítka opravdového muže činu. ()

Reklama

Ebon 

všechny recenze uživatele

Nejzářivější ukázka intelektu místních tragédů při hodnocení. Trágédi odsuzují "vraždění neviných zvířátek" a pak si jdou koupit balíčkový vepřový do Tesca, aniž by je napadlo, že prasata na jatkách se na vepřový porážce pochcávají a zesrávají strachy a nahánějí je tam elektrickýma pendrekama. Patrně si myslí, že se to maso zhmoťnuje v časoprostoru, nebo ho sere božská kráva. Lidská hloupost vládne světu.. Mottem pořadu je ukázka loveckých technik a získání nestresovaného masa, btw. kterému se v kuloárech zdravého jídla dává nejvyšší hodnocení a nejmenší negativní vliv na tělo. Díky za to, že tragédi mohou vidět, jak se skutečně získá maso a co znamená zvíře vyvrhnout a pak rozbourat. Kdyby si trágédi měli jakékoliv zvíře zaříznout sami, tak pomřou hlady, čímž by světu neskonale prospěli. Bohužel Steve není dobrý lovec, takže to trochu kulhá. Na druhou stranu ukazuje naprosto úchvatné exteriéry, které se v naší kotlině plné chat a políček už nevyskytují. ()

umbjaz odpad!

všechny recenze uživatele

tak nevím... vidíme všichni to samé? já vidím jen reklamu na restaurační zařízení připravující divokou zvěř. jak jinak asi tak máte uspokojit chuť na lahodný kousek masíčka z nevinné srny, kterou dostanete hned po tom, co (přetrpíte) celou tu nudnou sračku o tom, jak je strašně nutné být při lovu nenápadný se skupinou kameramanů, v lesích, kde určitě žádná srnka nikdy neviděla živou duši? pokud se na to budeme dívat jako na reklamu na "myslivce" pak je třeba říct, že v Čechách je to jen banda kreténů, který si jednou za rok koupí pár bažantů, rozeženou je po oboře a pak si udělají "hon". jako příklad podám známého, který mi nabídl svíčkovou z koloucha. když jsem se ho zeptal, kde fotr střelil koloucha, bylo řečeno, že to dostali jako vejslužku od jinýho magora, jako že vždycky když někdo něco střelí, tak dá všem kousek. to je bratrství co? ale je třeba zamyslet se nad tím, proč kurva někdo jako vejslužku poslal kolouška?? to jako ten čůrák potkal někde v noci srnu s malejma a všechny je postřílel, aby měl dost koloušků pro ostatní z toho jejich "gangu"? na konec jen ocituji doktora z psychiatrie ve Futuramě: "Nelogické, nelogické, nelogické....." ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Namyšlený a nesympatický kokot loví, pak to žere a vede u toho neustále úplně blbý kecy a ještě se chová jako prase. Reálně se člověk skoro nic nedozví a moc toho nevidí, jen debílky bez úcty k životu. Jedna hvězda za přírodu, která ale není nijak nápaditě natočená. Maso jím, ale tyhle voly strčí do kapsy kdejaký youtuber. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama