Reklama

Reklama

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

liskam 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zapnul telku a pustil jsem si hovnokroka, no komedie jak má být, je krásně poznat, že film dělali malé děti... Krokouše nakreslili vodovkama opravdu pěkně, scénář byl prý prvotina devitileteho kluka jménem František, a filmové triky dělal zase jedenactilety Lojzík. Herce prý sehnala Gábina přes aukro, takže je měli prý skoro gratis (složili se na ně z kapesného). Videokameru si třináctiletý Antonín tajně pujcoval od rodičů, takže ano, on byl ten mladý nadaný režisér. Jinak prý měli při natáčení všichni čelenky z amerických vlajek, proto ta "USA" výroba... Ale je to jen marketingový trik, aby se to lépe prodávalo. Když člověk vidí za oponu a má přesné informace, nezbývá mu než hodnotit plným počtem :) takže za mě jasných 5* Ps: prý jejich další film bude srackažralok, vše bude točené na Ivanuv nový chytrý telefon který je prý vodotěsný, tak se budou točit exteriéry u Gábiny v jejich velikém akvárku. ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Krokosaurus hopkavý cválá jako antilopa, v očičkách má radary a je to koumák k pohledání. Lidské lemouny si dává s fazolkami a lehkým chianti, nepohrdne ani jinými živočišnými kamarády, co zoo dá. Těch jsem litovala víc. Chrabří mazlíčkáři jsou celkem koukatelní, ale že by člověk litoval jejich přeměny v granule, to zas ne. Navíc, ač je to gastronomické rouhání, tady by to chtělo kečup. Nepochopila jsem jen, proč krokouš vnímá kořist jako jídlo, když je ve skutečnosti jen útočnou zbraní, které k fungování stačí softwarové kuličky. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tajná vojenská kravina skončí v príbytku masívneho krokodíla, ktorého pretransformuje na vraždiaci stroj. Zdá sa, že SyFy si rozhodlo trochu oddýchnuť od žralokov a presedlať na krokodíly, keďže po nedávnom a nudnom "Ragin Cajun Redneck Gators" prichádza "RoboCroc". Ten našťastie nie je až taký nudný, ale stále je to vcelku slabé, dokonca ešte trochu slabšie a menej zábavnejšie než tie ich žraločie pokusy. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Člověk by nevěřil, na kolik ptákovin během dovolený narazí. Tohle je zase jako co? Horor? Komedie? Nemá smysl se k tomuto velevýblitku jakkoliv vyjadřovat. USA je zemí nepřeberných možností a taky nepřeberných nesmyslů. Tohle je jeden z nich --->10% ....vlastně ani nevim za co...jo už vim, za robocroca na skluzavce...tohle je výsměch lidstvu, že na něčem takovým vůbec chtěli vydělat prachy ()

SidneyP odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle ne, no ty krááávo... :D Krokodýl jak namalovanej vodovkama, herci totálně špatní, kromě pár scén tam nejde vidět ani pořádné napadnutí, v aquaparku povraždí všechny lidi a postavy, které přežily se tam líbaj a jsou naprosto v klidu. Pohoda, o nic nejde, někde poblíž je jen šestimetrová kurva! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama