Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Found footage neznášam! Ale upírie námety milujem a milujem aj každý boj dobra so zlom. Páčilo sa mi, že príbeh nebol príliš mysteriózny a že neboli zobrazené nijaké surovosti so zvieratami. Dobrý film sa dá natočiť aj bez zbytočného utrpenia, alebo propagovania násilia na zvieratách. Hlavný hrdina bol patrične rozpoltený a preto proste musel byť sympatický. Keby som jeho vírus dostala darom ja, presne viem koho by som mala na jedálnom lístku. Každopádne ani on si nevybral zle, akurát každé štyri dni nájsť pedofila či vraha.. myslím, že keby to bral ako to príde mal by viac potravy a morálne- uznajte, ktorý človek už je najneskor v dospelosti nevinný? Každopádne čakala som menej a tak pre mňa milé prekvapenie. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dvojica priateľov sa vydáva na poznávaco-zábavný výlet po svete, umocnený navyše tým, že jeden z nich je smrteľne chorý. A ako by to nestačilo, podarí sa mu navyše nakaziť aj niečím iným; neznámym, čo ho začne kompletne meniť, ale aj zlepšovať jeho schopnosti. Nadšenecký, nezávislácky found footage horor, ktorý si vymyslela, zrežírovala aj odohrala dvojica kanadských kamošov, pred ktorými teda klobúk dole. Na to, že found footage údajne moc napozeraný nemali, dokázali pripraviť film, ktorý vie byť zábavný, znepokojivý i strašidelný a dokonca je natočený krajšie než bežná pásová FF produkcia, v ktorej hovno vidieť. Nejde síce o žiadny zázrak, ale príjemne hororová variácia na kvalitatívne porovnateľnú sci-fi drámu "Chronicle" tiež nie je zlá, no nie? ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. V první řadě konečně jiný a zároveň zajímavý námět pro found footage horor. V té druhé nelze než neocenit tvůrce za to, co dokázali s tak nepatrným rozpočtem. Zejména zaujaly vynikající gore efekty, na něž se obvykle nezmohou ani hollywoodští tvůrci s milionovými rozpočty. Z filmu zkrátka čpí láska k žánru, která u spousty hororů s klasickou produkcí často nápadně chybí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, co nemám ohodnocený. Tenhle jsem viděl tak rok, rok a půl zpátky a pamatuji si z něj, že podle mě měl zajímavý nápad, ale celkem mě nudil, neoslovil a mám dojem, že mě u něj zklamal konec. Pro nějaké podrobnější hodnocení bych ten film musel vidět znova, ale že bych se na to v nejbližší době koukl, to fakt ne. Ono je to hlavně kvůli tomu, že found footage moc nemusím. 2* ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Taková hororovější odrůda vydařené Kroniky. Týpek po jedné noci s nějakou čubičkou dostane nějakej virus, nepamatuje si proč ani jak a pomalu začíná odhalovat se svým kamarádem co je tento virus vlastně zač. Bomba, pomalé odhalování schopností je natočeno s výborným přehledem a já se jen koukal, co vše dokáže. První polovina se tedy nese v duchu objevování a experimentování. Polovina druhá však přejde ke skvělému hororovému nádechu, kde nechybí lekačky ( jedna mě dostala totálně, koukal jsem ve tři ráno). Nechybí zde ani nějaké to gore a skvělé kamerové hrátky i efekty. Podle mě hezky využitý potenciál a lépe to už asi ni nešlo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Je velmi nepravděpodobné, že by byl INTERPOL přizván k vyšetřování Derekových (Derek Lee) a Clifových (Clif Prowse) zločinů v souvislosti s incidentem v krevní bance a sanitce. Samotný fakt, že cizí státní příslušník spáchá trestný čin, ještě neznamená, že je zapotřebí mezinárodní policie. Když už, tak by INTERPOL mohl pomoci navázat spojení s kanadskou vládou ohledně předchozí trestní minulosti těchto mužů, ale nezastával by aktivní roli při vydávání zatykačů. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Barceloně, Paříži, Itálii a Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama