Reklama

Reklama

Dědicové

(seriál)
  • Jižní Korea Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (více)

VOD (1)

Epizody(20)

Po náhodném setkání v LA se mladá dvojice z rozdílných společenských vrstev znovu setkává na exkluzivní střední škole, na kterou dochází jen děti korejské smetánky. (Netflix)

Recenze (27)

ainny 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamání. Nemůžu uvěřit, že tenhle příběh napsala ta samá autorka jako Secret Garden. V první polovině se nedělo nic. Ale opravdu vůbec nic. Jedna a ta samá situace se opakovala po celých deset dílů! Jediní, kdo mě donutili dívat se pořád dál a dál, byli Kim Woo-bin a Kim Sung-ryung. Po té polovině už se to začalo pomalu pomaloučku rozjíždět, ale stejně těžký podprůměr. Poslední dva díly jsem ještě neviděla, ale nevím, co by se muselo stát, abych změnila názor. Seriál o -náctiletých bez -náctiletých. Nic, co by mě chytlo za srdce. Nic abych si řekla, tohle uvidím ještě několikrát. Přepálený počet dílů. První polovina by se dala srazit tak do dvou, maximálně do tří. Kdyby The Heirs měli japonských deset, jednáct dílů, tak bych asi hodnotila úplně jinak. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

4 nebo 5? 4 nebo 5? Tentokrát to bylo hodně složité. Na jednu stranu – skvělé herecké obsazení, na každý díl jsem se moc těšila, bavila jsem se, a když se tam z ničeho nic objevil Heechul, bylo to krásné překvapení, ale na druhou stranu, když si vybavím jiná dorama, která jsem hodnotila 5*, tak mi tohle přijde o něco slabší, mám pořád dojem, že na pětku tam něco chybí, ale nevím co … Takže závěr? Zůstanu u čtyřky :-D ()

Reklama

matini 

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem jestli 4 nebo 5, ale nakonec přeci jen pět. Je pravda, že Park Shin-hye toho častokrát více nabrečela než namluvila, ale proč jí to vytýkat, když to tam prostě tak nějak patřilo. V seriálu občas byla místa, kde se toho moc nového nedělo a možná tam byla spousta věcí zbytečná, ale jako celek se mi to líbilo. OST byl taky celkem chytlavý, a tak v celkovém dojmu jsem se u sledování tohoto dorama bavila. A co si budeme povídat... na hlavní trojici se vážně dobře koukalo :) ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Mé srdce to trhá na kousky, ale nemám jinou možnost než dát 2*. I když miluji Park Shin i Lee Min-ho, tady prostě vyšší hodnocení dát nešlo. Park Shin prakticky celý seriál probrečí, sice jí to jde krásně, ale občas by si to mohla odpustit. Zvládla jsem to dokoukat až do konce, jen díky nádhernému páru - Yoon Chan Young (Kang Min Hyuk) + Lee Bo Na (Krystal Jung) - a největší perle seriálu, kterým byl pro mě Kim Woo Bin coby Choi Young Do. I když jsem se na tohle dílko moc těšila, odnesla jsem si jedno velké zklamání. Na druhou stranu jsem si odnesla zážitek v podobě výše zmiňovaných klenotů. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou The Heirs je překvapivě scénář. Děj občas dost lapal po dechu a točil se na jednom místě. Min Ho jako vždy plní to, co se od něj očekává, tedy láká na svoji tvářičku. Jen Shin Hye si nedá říct a pořád brečí a brečí... Ostatní herci (až na výjimky) podávají dost dobré výkony. Některé charaktery byly naprosto skvostně vymyšlené. Tím myslím například maminku a bratra Tana, maminku Eun Sang, Bo Nu, Young Doa a další. Sountrack je taky chytlavý a už od prvních dílů s námi jezdí v autě. Našla bych tu spoustu pozitiv i negativ, ale ve finále jsem se vlastně bavila... někdy více, někdy méně. 3,5* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Časť seriálu sa točila v Spojených štátoch, konkrétne mestách Los Angeles a Malibu v Kalifornii. (DoramaManiac)
  • Yong-hwa Jung (Gentleman's Dignity (2013)), zpěvák populární chlapecké hudební skupiny CNBLUE, měl dle původního záměru seriálových tvůrců ztvárnit jednu z doprovodných rolí. K tomu nakonec ale nedošlo. FNC Entertainment, zpěvákův oficiální mediální zastupitel, nesjednal dostatečně výhodná smluvní ustanovení, týkající se zpěvákovy seriálové postavy, se zastupující filmovou produkční společností Hwa & Dam Pictures. [Zdroj: fncent.com] (Conspi)

Reklama

Reklama