Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V okolí Tombstonu terorizují bratři O'Harovi místní farmáře a ani šerif si není jistý svým životem. Proto je městečko opět bez šerifa, když se v něm objeví záhadný cizinec. Představí se jako Webb (Klaus Kinski) a tvrdí, že je advokátem a zajímá se o případy postižených farmářů. Ve stejnou dobu přichází Burt Collins (Fred Robsahm) navštívit svého bratra, ale je ihned vtažen do konfliktu s bratry O'Harovými. Násilí v Tombstonu eskaluje. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Málo známý béčkový spaghetti western s Klausem Kinskim jako právníkem, který má v knihách nastrkané pistole. V samotném ději je řada naivních prvků a zjevně neorganicky připlácnutých "nahatých" scének. Brutalita je tu ukázána se zalíbením bez skrupulí. Přesto má však tento brak své kouzlo, především ve výborné hudbě, celkově "zaprášené" patině i italskému postsynchronu, který dodává Kinskému mimořádně hluboký hlas. V roli jednoho z hispánských darebáků Antonio Cantafora, u nás známý z Šimona a Matouše...Slabší tři hvězdičky. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Takovou nudnou, nestylovou a amatérskou patlaninu nezachrání ani Kinski. Bouchačky v knihách jsou hezkým nápadem a hudba je ucházející, ale to je asi tak jediný výčet kladů. Děj je asi tak vzrušující jako každodenní jízda do zaměstnání. Doufám, že Klause zastihnu příště v daleko lepším filmu. Ztráta mého drahocenného času. ()

Reklama

Reklama