Reklama

Reklama

Rammstein: Stripped

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Německo, 1998, 4 min

Režie:

Philipp Stölzl

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Záběry ladných pohybů hambatých i oblečených olympioniků jsou naprosto skvělé, stejně jako skladba, ale nějak se mi ty noty neslily s obrazem v jeden dokonalý celek. Patrně je to proto, že nerozeznám kýč od umění a kvalitu od braku, ale to je asi jedno, protože tito němečtí soudruzi vždycky chtěli hlavně šokovat a to se jim tradičně podařilo. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Hodně přetavená cover verze od Depeche Mode. Jenže co jiného očekávat od industriálních Rammstein. A punc originality tomu dodává ten sestřih od Leni Riefenstahl, byť tady je ten ideál nahé krásy trošku jiný .. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Propaganda, ktorá sa stala podmazom pre cover verziu skladby Stripped od Depeche Mode skupiny Rammstein. A táto kombinácia rozhodne dokopy ide. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

První videoklip, který jsem od Ramíků viděl. Od té doby jsem si začal nahrávat klipy na svou první VHS. Myslím, že ji ještě někde mám schovanou na půdě. :-) ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Bohužel asi nejslabší videoklip kapely Rammstein ... Na pohled je to skvělý klip, jsou opravdu šikovní, ale ... Tohle má být videoklip kapely, na upoutávka na Olympijské hry ... Absolutně se k písničce nehodí ... ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Členové Rammstein se dlouhodobě celkem oprávněně rozčilují, že je neustále někdo přirovnává k fašistům nebo minimálně německy laděným militaristům, ale pokud předhazují světu něco podobného jako klip Stripped, nemůžou se zas tak moc divit. Kdo se pohybuje po hraně, občas dostane po čenichu. A zrovna u videa sestříhaného z náckovského propagandistického filmu Olympia se o nějaké ironii moc mluvit nedá. Takže dvě hvězdičky za opravdu výbornou coververzi slavných Depeche Mode, zbytek radši bez komentáře. ()

Reklama

Reklama