Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Giovanni a Jonny jsou dvě zcela rozdílná dvojčata. Zatímco Giovanni je inženýr žijící v Miláně, Johnny je opravdová neřízená střela, která tráví svůj život po diskotékách. Na popud otce se Jonny rozhodne svého bratra navštívit... Italský komik Giovanni Vernia napsal, režíroval a zároveň si i zahrál hlavní dvojroli v této komedii plné omylů, jež pojednává o dvou jednovaječných dvojčatech - Jonnym a Giovannim. Ta se však od sebe liší jako den a noc. Giovanni je vážný, spolehlivý a úspěšný. Což Johnny jaksi... není. Potížista Jonny, který si libuje v house music stejně tak, jako ve vyvolávání problémů, přijede na návštěvu do domu svého bratra. Brzy jim však série bláznivých nehod a nedorozumění obrátí životy vzhůru nohama a přinese správný náhled. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Slaboduché, trapné, skoro o ničem.... jenom za MADE IN ITALY a fórky na vládu a řízení celé té srandovní země to nepošlu do odpadu. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Neprávem odpadní hodnocení a já na něj útočím poctivými 3,5 hvězdičkami! A proč? Dobře zahrana dvojrole , dobře vymyšlený příběh a hlavně vyvedený scénář, který celou tuhle talianskou šílenost táhne! Podhodnocené jako blázen! ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Tak spíš bych řekla, že to byl jakýsi pokus o vtip od né tak špatného režiséra D. Abatantuona, který se mu teda rozhodně nezdařil. Hvězdu za odvahu, protože některé scény opravdu vyžadovaly velkou kuráž. ()

Reklama

Reklama