Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

gp_one 

všechny recenze uživatele

Naprosto tragický homor, který ve mě vyvolával křeče bránice. Bezva způsob, jak se umlátit smíchy. Po scéně s Dashikou jsme dlouho žádnou milostnou scénu ve filmu nezkousl bez pomyšlení na kečup a opečovávané nožky. Film v sobě nese také mnohá životní moudra, například: "Najdu si nějakej prima job na poště nebo v bance a až proniknu do toho šystému, tak to celé udělám a vyberu". To je dnes velmi populární metoda, jak se mít lépe :-))) ()

Petak3 

všechny recenze uživatele

JO, je to blbost. Nemá to moc děj a je to jen série scének a hlášek vyhnanejch do extrému. Ani nevadí, že  to je 30 let starý - to byla jedina vec, který jsem se bál po traileru. Neironicky jedna z nejzábavnějších a nejvtipnějších záležitostí co jsem kdy viděl. Nevím jestli za to mohl dojezd z párty, ale u ničeho jsem se snad nenasmál nahlas u každý scénky. 10/10 ()

Reklama

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Milujem parodie, ked maju co to ponuknut divakovi, aby ho zabavili svojimi absurdnostami. V tomto pripade sa jedna o prepadak, kde humor je absolutne trapny a nic mi to nehovorilo. Este aj obsadenie kde najviac prevladaju cernosi fakt nemusim. Cernosske filmy nechapem a preto u mna prehravaju na plnej ciare. Pre mna jednoznacne je to zbytocny film. ()

Sasakr 

všechny recenze uživatele

Možná bych si mohl začít trochu vybírat, na co se podívám, a ne zkouknout každou blbost, co se ke mně dovalí. Tohle bylo vážně tragický, nicméně pár věcem jsem se zasmál, takže 1/5. Přitom je jasné, že z námětu se dalo vytřískat opravdu hodně. A nejvíc mě dráždilo to, jak to bylo natočený v nějaký úplně normální obytný čtvrti s úplně normálními, zařízenými domy. Rozhodně žádný ghetto. ()

Pute 

všechny recenze uživatele

Film je sice slabší, ale dokáže výborně pobavit. Pokud vypnete mozek, čeká vás 89 minut skvělé zábavy. Některé scény jsou naprosto nezapomenutelné, některé laciné, ale celkově jde o velmi podařenou parodii, která ve svém subžánru (parodie na black gangsta filmy) nemá konkurenci. Nehledejte hloubku, dejte si vaši drogu (alkohol, ..) a skvěle se bavte. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama