Reklama

Reklama

Nevyhrožuj

  • USA Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood (více)
Trailer

Obsahy(1)

Paródia na filmy afroamerických režisérov z 90. rokov, ktorí opisovali príbehy farebných a iných menšín žijúcich v štvrtiach amerických veľkomiest, o každodennom násilí a kriminalite. Všetko sa točí okolo gangsterského života v gete, predsudkov voči farebným, prostitúcii, korupcii polície a sexisme. Ashtray (Shawn Wayans) - čo po ang. znamená popolník - žil po svojom narodení u jeho matky. Ale teraz sa z neho musí stať "pravý muž", ktorého z neho dokáže spraviť iba jeho otec. Preto sa nasťahuje do jeho domu. Znovu stretáva svojich starých príbuzných; jeho bratranca Loc Doga (Marlon Wayans), blaznivú starkú, kamarátov Loc Doga a mnoho ďalších obyvateľov štvrte. Jeho život sa mu zmení, až keď spozná mnohodetnú mamičku Dashiki (Tracey Cherelle Jones)... (demonikus)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

majec4 

všechny recenze uživatele

Tu ma percenta dobre oklamali. Cakal som funny cernossku komediu plnu hulenia a pod. Ujete to bolo poriadne, miestami som sa fakt hanbil, ze som si to pustil. Bolo tam aj par super vtipov, takze nejdem to pochovat, chapem ze to chceli co najtrapnejsie, ale nikomu by sa neublizilo ak by sa na to tak netlacilo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě klišovitý půdorys černošských filmů z ghetta k parodování přímo vybízí, proto není překvapením, že stačilo jen tady trochu přitlačit, tuhle přehnat a tam přepálit a vtipné situace byly na světě. Do nechutností příliš nesklouzávaly, i tak se trapných či vyloženě debilních přihodilo víc než dost – a nesvázané čímsi jako příběhem se přesytily už po nějaké tři čtvrtě hodince. ()

Reklama

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Krutopřísná komedie z afroamerického prostředí chudých předměstí a šarvátek mezi gangy, kde realita rozhodně nebude tak veselá, jako tenhle film. Bratři Wayansové pod taktovkou Parise Barclaye vytvořili dobrou zábavu, která je pro některé diváky jistě kultovní. Pro mě je to spíš malinko nadprůměrná komedie s pořádnou dávkou "černého" humoru. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Nemôžem tomu dať viac ako 2* bolo to úplne ubohé čo sa týka hereckých výkonov, snažili sa tam zakomponovať aj nejaký ten dej, no nevydalo:(:( 2* len preto že som sa strašne rehotal na niektorých haluziach, niektoré mi vážne dali zabrať no nájde sa kopa nevydareného trápneho humoru,ešte jedno čo stojí za spomenutie sú snaď bratia Wayansovci, oni tomu dodali kúsok kvality, čo ja viem taká nevydarená černoššká záležitosť:( ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost ale neuvěřitelně zábavná. Wayansové jsou prostě šílenci a tady to dokazují sice je tu už pár vtipů neuvěřitelně špatných ale převyšuje tu spokojenost. Role Bernieho Maca byla parádní(nesnáším hašlerky páč jsou černý). NAvíc musím uznat že dabing je výbornej a to jsem si ze začátku říkal že vůbec nepasuje. Bavil jsem se hodně a je to rozhodně překvapení. O to že jde o parodii jsem se navíc dozvěděl až ted protože jsem neviděl ani jeden film kterej je zparodován. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po skončení záverečných titulkov nasleduje ešte jedna scéna. (figis20)

Reklama

Reklama