Reklama

Reklama

Blafuj jako Beckham

  • USA Bend It Like Beckham (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je vám osmnáct, milujete Beckhama a umíte to s míčem tak dobře jako on, patří vám celý svět. Ale to je omyl! Pokud se totiž jmenujete Jess, je vám sice osmnáct, ale jste dívka, a navíc Indka - zapomeňte na to! Myslíte, že by vás vaši příbuzní, jejichž jediným cílem je najít pro vás vhodného ženicha, nechali hrát takovou mužskou hru, jakou je fotbal? Tím spíš, kdybyste tak mohla překazit sestřiny vyhlídky na dobrý a vhodný sňatek! Jess ale jednoho dne potká stejně starou Jules, která hledá nové talenty pro dívčí fotbalové družstvo. Jules má o své budoucnosti jasno. Chce se dostat do Spojených států, kde je dívčí fotbal respektován a kde se může stát profesionální hráčkou. Jess a Jules velmi rychle sblíží společná vášeň pro fotbal, oběma se na hřišti velmi daří. Problémy nastanou, když se obě zamilují do svého trenéra a Jessini rodiče zjistí, že jim dcera něco tají (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Komedie? Jak pro koho, mě to nerozesmálo ani jednou. Drama? Leda velmi povrchní a slaboučké. Romantika? Jak by mohly chybět zaláskované pohledy a polibky, když koukáme na film o puberťačkách (a pro puberťačky). Sport? Připouštím, tyhle klipovité záběry ženského fotbalu byly rozhodně zábavnější, než sledovat výkony mužských primadon z nejvyšší české fotbalové ligy (ale pokud jsou pánové placení za herecké výkony, zvláště za předstírání bolestivé smrti, pak ve světě skoro nemají konkurenci:-)). Průměrný film se zaměřením pro teenagery. 55% ()

numi 

všechny recenze uživatele

Nic není nemožné. Stačí si zatím jít hlava nehlava, rodina nerodina, kultura nekultura a dokážete to. Tak asi o tom je tahle křehká komedie. Nic víc, ale ani nic míň. Sympatická ústřední dívčí dvojka se bude míhat po hřišti i mimo něj s ladností Davida Beckhama a ono to skřípe, vrže, ale prostě se to neustále hýbe až do finále. Hvězdička dolů za to, že si brankářka stoupne za postavenou zeď. Vždyť je to film z kolébky kopané... [listopad 2005] ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

A může si to být průměrná romatická komedie jak chce, já tenhle film žeru. Vždycky si u něj strašně odpočinu, zasměju se, pokochám se Jonathanem Rhys Meyersem, kterého jsem díky tomuhle filmu objevila, skvělou Keirou Knightley a stejně skvělou Parminder Nagrou a zapomenu na všechno. Asi mám nějakou úchylku na žánr sportovní romantická komedie :D Spolu s Wimbledonem je totiž Blafuj jako Beckham v mém žebříčku TOP 10. Také to, že se odehrává v mém zamilovaném Londýně tomu jistě napomáhá. Hrozně se mi líbí, jak tu skloubili problematiku Indů, kterých v Anglii žije hodně, s tradiční anglickou mentalitou a netradičním sportem pro dívky - fotbalem. Já sama fotbal moc nemusím, ale o to tady ani tak nejde. Možná právě to dokazuje, jak je to skvělý film, i když holka jako já, kterou fotbal nezajímá, v tomhle filmu najde tolik potěšení. Plusem je i skvěle pasující hudba, jak pop, tak tradiční indická. Nejlepší scény - diskotéka v Hamburgu (i když Jonathan se hýbe jak poleno) a pak ke konci prostřih svatby a fotbalového zápasu. Myslím, že svému žánru dostojí výborně. je to romantické a ně kýčovité, je to vtipné, ale ne směšné. Největší výtlem vždycky dostanu hlavně u záverečných titulků. Hot hot hot :D ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Craig Pruess: 1. Atomic - Blondien ,2. Baddest Ruffest - Backyard Dog ,3. Darshan - B21 ,4. It's Beckham's Corner - Dialogue ,5. I Wish - Victoria Beckham ,6. Learn To Cook Dahl - Dialogue ,7. Jind Mahi - Malkit Singh ,8. Tere Bin Nahin Lagda - Partners In Rhyme/Nusrat Faten Ali ,9. Move On Up - Curtis Mayfield ,10. Noorie - Bally Sagoo ,11. Juicy Juicy Mangoes - Dialogue ,12. Eyes Down - Dialogue ,13. Inner Smile - Texas ,14. Independence Day - Mel C ,15. Can't Make Round Chapattis - Dialogue ,16. Punjabiyan Di Shaan - Bally Sagoo/Hans Raj Hans ,17. Kinna Sohna - Bally Sagoo/Gunjan ,18. Nessun Dorma - Tito Beltran ,19. Hot Hot Hot - Bina Mistry ,20. Offside Rule Is - Dialogue ,21. Rail Gaddi - Kuljit Bhamra , ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Begmen, jak mu říká můj táta, působí již léta spíše jako reklamní panák, než čutálista. I zde ho užili k nalákání veřejnosti, ovšem za tento werbung nedostal nejspíše ani vorla. A dobře mu tak! Stejně by to zase utratil za kluky a za kabelky. Naháněná merun je dobrý byznys, o tom není sporu. Proč jej tedy nepřenést i na pohlaví, které je natolik slabší, až se schovalo dovnitř do těla? A propojme to s ideou multikulturalismu, to bude hit jako kráva! Dohodnuto, učiněno...pusťte k tomu dcerku pouze v tom případě, že z ní chcete mít křivonohou simulantku, která si smrká do rukávu. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (17)

  • Herečky trénoval Simon Clifford - majiteľ brazílskej futbalovej školy. (rador)
  • Profesionální fotbalistka Parminder Nagra měla strach, že kvůli jizvě na svojí noze nedostane hlavní roli Jess, ale nakonec bylo zranění i příběh jemu předcházející zapracováno do scénáře a použito. (Morien)
  • Filmový ženský tým Hounslow Harriers ve skutečnosti neexistuje, ale většina filmových hráček jsou skutečné profesionální fotbalistky. (Morien)

Reklama

Reklama